Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
І вони закацюрбують практично насмерть? :зуби: А мене в цьому сенсі ще смішать серіали, де зима, сніг йде, вітер свіще, а усі з босими головами :-) І це волосся впереміш зі снігом, яке в'ється на вітру - на їхню думку красиво, а насправді аж дивитися страшно :-)
А шо страшного? Пара ж рота не бурхає, значить тепло.:D

Моя робота в співпраці з AI, ми створили портрет королеви ночі.
Якшо хтось думає шо я курив, а AI створював, то нічого подібного, треба перебрати 200 ключових слів у різних варіаціях, і 500 згенерованих варіантів.

07352A5B-1F6C-4B49-8550-46FD3DEF8402.jpeg
А чому у неї брови аж у очну западину влізли? І очі розфокусовані...

Кілька деталей, і вже зрозуміло, що це не сучасне фото, якби навіть було кольорове і гарної якості.
В мого дідуся багато таких було, цікаво б передивитися, але з нами лише ті, що стосувалися саме нашої родини.
Це у групі виклали фото старого фотографа.

1698217467729.webp
Мене у дитинстві вічно водили у фотографії. Робити знімки із двоюрідними братами. І вічено вони на фото товсті та ревуть :D

Мене у дитинстві вічно водили у фотографії. Робити знімки із двоюрідними братами. І вічено вони на фото товсті та ревуть :D
Лено, чи нема в тебе бажання зараз зайнятися колективною творчістю? Не знаю чим саме. Але щось захотілося розважитися.

Або давайте всі повіршуємо.
Учасник піше вірш з запропонованими словами, а потім дає два своїх.
Ці слова мають бути в будь-якому рядку, але в кінці.

Літо
Натовк

А може в Мікро таке організувати? Спробую. Так що йдіть туди писати :)

Додивилася серіал. Навигадують же таке :) А яка красива жінка ця актриса, що грає комісара поліції, - нагадує Моніку Белуччі. Не настільки, звісно, щоб аж - бо уявити Моніку в такій ролі важкувато :іржач:
Але достатньо красива, щоб дивуватися, чого це вона сама. Між іншим, професія чоловіча, тобто мужиків навкруг неї традиційно повно. А яке головніше правило для можливості познайомитися? Відповідне повсякденне коло :)
Я навіть подивилася, скільки ж актрисі років. 61. Грає 55-річну. Непогано виглядає на свій вік.

Додивилася серіал. Навигадують же таке :) А яка красива жінка ця актриса, що грає комісара поліції, - нагадує Моніку Белуччі. Не настільки, звісно, щоб аж - бо уявити Моніку в такій ролі важкувато :іржач:
Але достатньо красива, щоб дивуватися, чого це вона сама. Між іншим, професія чоловіча, тобто мужиків навкруг неї традиційно повно. А яке головніше правило для можливості познайомитися? Відповідне повсякденне коло :)
Я навіть подивилася, скільки ж актрисі років. 61. Грає 55-річну. Непогано виглядає на свій вік.
Так, жінка гарна!
Я почала дивитися "зв'язок" с Касселем

Слухаю зараз знов *Звездную*. "Право першої ночі". Головная героїня - любителька читати. Тобто, коли на весіллі лорд спитав у них з нареченим: "що берете в якості весільного подарунка - старовинну книгу чи гаманець з золотом, вона вибрала книгу :D (а наречений - золото). Але останне слово за нареченим, нажаль. І тут лорд промовляє фразу, яку багато років ніхто не чув на цій землі: "я вимагаю право першої ночі" :-) Ну, ясно, що його зацікавила така відданість книгам і він вирішив дати дівчині можливість почитати ;)

Дівчина пішла до бібліотеки, поглянула на полиці і сказала "Я в раю!" :любов: :-)

Слухаю зараз знов *Звездную*. "Право першої ночі". Головная героїня - любителька читати. Тобто, коли на весіллі лорд спитав у них з нареченим: "що берете в якості весільного подарунка - старовинну книгу чи гаманець з золотом, вона вибрала книгу :D (а наречений - золото). Але останне слово за нареченим, нажаль. І тут лорд промовляє фразу, яку багато років ніхто не чув на цій землі: "я вимагаю право першої ночі" :-) Ну, ясно, що його зацікавила така відданість книгам і він вирішив дати дівчині можливість почитати ;)

Дівчина пішла до бібліотеки, поглянула на полиці і сказала "Я в раю!" :любов: :-)
Я цю книгу в нею оминула, бо мене дістало, що її героїнь у кожній другій книзі (а може й частіше) гвалтують.

Знов якийсь потік книжок і серіалів пачками.

Назад
Зверху Знизу