Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А шо страшного? Пара ж рота не бурхає, значить тепло.І вони закацюрбують практично насмерть?А мене в цьому сенсі ще смішать серіали, де зима, сніг йде, вітер свіще, а усі з босими головами
І це волосся впереміш зі снігом, яке в'ється на вітру - на їхню думку красиво, а насправді аж дивитися страшно
![]()

А чому у неї брови аж у очну западину влізли? І очі розфокусовані...Моя робота в співпраці з AI, ми створили портрет королеви ночі.
Якшо хтось думає шо я курив, а AI створював, то нічого подібного, треба перебрати 200 ключових слів у різних варіаціях, і 500 згенерованих варіантів.
![]()
Мене у дитинстві вічно водили у фотографії. Робити знімки із двоюрідними братами. І вічено вони на фото товсті та ревутьКілька деталей, і вже зрозуміло, що це не сучасне фото, якби навіть було кольорове і гарної якості.
В мого дідуся багато таких було, цікаво б передивитися, але з нами лише ті, що стосувалися саме нашої родини.
Це у групі виклали фото старого фотографа.
![]()

З бровами все оk, не вигадуйте, дідуА чому у неї брови аж у очну западину влізли? І очі розфокусовані...
А те, що здалося вам продовженням бров, - тінь.
Лено, чи нема в тебе бажання зараз зайнятися колективною творчістю? Не знаю чим саме. Але щось захотілося розважитися.Мене у дитинстві вічно водили у фотографії. Робити знімки із двоюрідними братами. І вічено вони на фото товсті та ревуть![]()

Додивилася серіал. Навигадують же таке
А яка красива жінка ця актриса, що грає комісара поліції, - нагадує Моніку Белуччі. Не настільки, звісно, щоб аж - бо уявити Моніку в такій ролі важкувато 

А може в Мікро таке організувати?

Так, жінка гарна!Додивилася серіал. Навигадують же такеА яка красива жінка ця актриса, що грає комісара поліції, - нагадує Моніку Белуччі. Не настільки, звісно, щоб аж - бо уявити Моніку в такій ролі важкувато
Але достатньо красива, щоб дивуватися, чого це вона сама. Між іншим, професія чоловіча, тобто мужиків навкруг неї традиційно повно. А яке головніше правило для можливості познайомитися? Відповідне повсякденне коло
Я навіть подивилася, скільки ж актрисі років. 61. Грає 55-річну. Непогано виглядає на свій вік.
Ну та не зовсім.Так, це для таких завзятих любителів повіршувати, як там
![]()
Слухаю зараз знов *Звездную*. "Право першої ночі". Головная героїня - любителька читати. Тобто, коли на весіллі лорд спитав у них з нареченим: "що берете в якості весільного подарунка - старовинну книгу чи гаманець з золотом, вона вибрала книгу
(а наречений - золото). Але останне слово за нареченим, нажаль. І тут лорд промовляє фразу, яку багато років ніхто не чув на цій землі: "я вимагаю право першої ночі"
Ну, ясно, що його зацікавила така відданість книгам і він вирішив дати дівчині можливість почитати 

Це все шо тобі вдалося роздивитися?А чому у неї брови аж у очну западину влізли? І очі розфокусовані...
Та невже?Ну, ясно, що його зацікавила така відданість книгам і він вирішив дати дівчині можливість почитати![]()

гарний собака..Привіт, моя мася. ?Як воно у відпустці?
![]()

А я слухаю зараз Наше радіоСлухаю зараз знов *Звездную*.

Я цю книгу в нею оминула, бо мене дістало, що її героїнь у кожній другій книзі (а може й частіше) гвалтують.Слухаю зараз знов *Звездную*. "Право першої ночі". Головная героїня - любителька читати. Тобто, коли на весіллі лорд спитав у них з нареченим: "що берете в якості весільного подарунка - старовинну книгу чи гаманець з золотом, вона вибрала книгу(а наречений - золото). Але останне слово за нареченим, нажаль. І тут лорд промовляє фразу, яку багато років ніхто не чув на цій землі: "я вимагаю право першої ночі"
Ну, ясно, що його зацікавила така відданість книгам і він вирішив дати дівчині можливість почитати
Дівчина пішла до бібліотеки, поглянула на полиці і сказала "Я в раю!"![]()
![]()
Мені здається, що у тебе має бути браслет, сплетений у стилі української вишивки хрестиком.Я вже і забула, як воно бути у відпустці, взагали то - сплю..![]()