Іронія
Куратор теми
Статус: Офлайн
Повідом.: 52862
Повідом.: 52862

Щось в мене не викликає довіри. Не те щоб я не вірю у таких жінок, але ось цьому допису не вірюЗ жіночої групи в ФБ. Є там така жіночка, поведінкою - справжній М.**** хоче на першому ж побаченні. Дуже часто знайомиться. І ось іноді трапляються у неї суто "чоловічі обломи"
Нечасто, звичайно. Хто ж з М. відмовляється від ****у на першому ж побаченні? ну, може 1-2 унікуми з сотні.
Aigel M.
Я в шоці. Пішла вчора на побачення із класним новим хлопцем. Приїхав такий красень програміст на білій теслі в приталеному костюмі хуго бос, у білій сорочці. Був надзвичайно ввічливим, запросив мене до найдорожчого ресторану. весь вечір пробалакали, дивився на мене широко розкритими очима із захопленням. Говорив яка я розумна і нереальна, що він любить розумних дівчат, але таких дівчат ще не зустрічав. І в результаті знову ні поцілунку, нічого, відвіз мене додому в 23.30 🤬
Я сказала йому після ресторану: пішли сходимо потанцюємо до клубу. Він сказав, що йому час спати о 23.30! І повіз мене додому. Я, поки він мене віз, написала останньому своєму коханцю: "приїжджай за мною, поїхали ****атись". Коротше, з одним побачення, з іншим **** 🤦🏻♀️
**
Якщо у когось питання, навіщо їй той новий, якщо є коханець - то вона ж М. у спідниці. Вона хоче різних, вона полігамна!![]()