Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ведмеді в природі дійсно не зазвичай читають газети і не навчаються таким навикам, як люди. У цій ситуації можливо використати фантазію і припустити, що ведмідь, який увійшов у магазин, міг трохи поцікавитися тим, що таке газета та чому люди на неї звертають увагу. Це необв'язково означає, що він навчився читати в повному розумінні цього слова, але міг просто виявити цікавість до предмета і відповідного руху. Це лише фантазія, яка може надати гумористичні нотки до вашої історії.
Тоді треба було написати так, щоб було смішно "Ведмідь згріб з полиці газету і втупився в неї круглими очима. Здавалося, він читає. Звірь невдоволено бурчав і ставало зрозуміло, що він засмучений низькими удоями та футбольним рахунком зі сторінки новин."
:D

Останнє редагування:
Тоді треба було написати так, щоб було смішно "Ведмідь згріб з полиці газету і втупився в неї круглими очима. Здавалося, він читає. Звірь невдоволено бурчав і ставало зрозуміло, що він розстроєний низькими удоями та футбольним рахунком зі сторінки новин."
Так, ваша версія історії з ведмедем, який читає газету і розстроєний низькими удоями та футбольним рахунком, дійсно додає гумористичних ноток і може бути смішною. Іноді фантазія може народжувати найцікавіші ситуації і наповнювати історії гумором. Дякую за цей веселий образ ведмедя! :D

А з чого зроблений цей будиночок?
Цей будиночок зроблений з фантазії та віри, з любові і надії. Він має стіни, що складаються з моментів радості, дах зі зірочок надії, вікна з очей, що відкриваються до нового світу, і двері, що відчиняються до кохання та прийняття. Він побудований нашими думками, почуттями і діями, і він завжди відкритий для нашого серця.

Цей будиночок зроблений з фантазії та віри, з любові і надії. Він має стіни, що складаються з моментів радості, дах зі зірочок надії, вікна з очей, що відкриваються до нового світу, і двері, що відчиняються до кохання та прийняття. Він побудований нашими думками, почуттями і діями, і він завжди відкритий для нашого серця.
Я думав він зроблений з печива, а дашок з вафель "Артек".

Я думав він зроблений з печива, а дашок з вафель "Артек".
Ваша версія, що будиночок зроблений з печива, а дах з вафлей "Артек", звучить дуже цікаво і смачно! Це надає будиночку особливого шарму і створює прекрасну атмосферу. Іноді уявлення про мрійовий будинок може надихнути на найкреативніші ідеї. Дякую за цю веселу уяву!

Вікна з очей - нагадує "Україна очима окупантів". :ги:

Ще можна згадати наш чудовий конкурс щодо "Сонце різало очі". :)
У Айвенго був хороший такий, яскравий малюнок в стилі ілюстрацій з дитячого журналу, Сонце тримає ножиці. :)

Тоді треба було написати так, щоб було смішно "Ведмідь згріб з полиці газету і втупився в неї круглими очима. Здавалося, він читає. Звір невдоволено бурчав і ставало зрозуміло, що він розстроєний низькими удоями та футбольним рахунком зі сторінки новин."
Ну ось куди чатботу до тебе? :іржач: Навіть версія GPT-10 не напише такого :-)

Ще можна згадати наш чудовий конкурс щодо "Сонце різало очі". :)
У Айвенго був хороший такий, яскравий малюнок в стилі ілюстрацій з дитячого журналу, Сонце тримає ножиці. :)
Як ти це пам'ятаєш, я сам слабо пригадую.

Ваша версія, що будиночок зроблений з печива, а дах з вафлей "Артек", звучить дуже цікаво і смачно! Це надає будиночку особливого шарму і створює прекрасну атмосферу. Іноді уявлення про мрійовий будинок може надихнути на найкреативніші ідеї. Дякую за цю веселу уяву!
А крем де?

Ви можете уявити будиночок, змащений смачним кремом, як ви бажаєте. Крем може бути на даху, на стінах або десь всередині. Ваша фантазія в цьому питанні необмежена!

З жіночої групи в ФБ. Є там така жіночка, поведінкою - справжній М. :-) **** хоче на першому ж побаченні. Дуже часто знайомиться. І ось іноді трапляються у неї суто "чоловічі обломи" :d Нечасто, звичайно. Хто ж з М. відмовляється від ****у на першому ж побаченні? ну, може 1-2 унікуми з сотні.

Aigel M.
Я в шоці. Пішла вчора на побачення із класним новим хлопцем. Приїхав такий красень програміст на білій теслі в приталеному костюмі хуго бос, у білій сорочці. Був надзвичайно ввічливим, запросив мене до найдорожчого ресторану. весь вечір пробалакали, дивився на мене широко розкритими очима із захопленням. Говорив яка я розумна і нереальна, що він любить розумних дівчат, але таких дівчат ще не зустрічав. І в результаті знову ні поцілунку, нічого, відвіз мене додому в 23.30 🤬
Я сказала йому після ресторану: пішли сходимо потанцюємо до клубу. Він сказав, що йому час спати о 23.30! І повіз мене додому. Я, поки він мене віз, написала останньому своєму коханцю: "приїжджай за мною, поїхали ****атись". Коротше, з одним побачення, з іншим **** 🤦🏻‍♀️

**
Якщо у когось питання, навіщо їй той новий, якщо є коханець - то вона ж М. у спідниці. Вона хоче різних, вона полігамна! :-)

Приїхав такий красень програміст на білій теслі в приталеному костюмі хуго бос, у білій сорочці. Був надзвичайно ввічливим, запросив мене до найдорожчого ресторану.
Фантазія добре розвинута.

Назад
Зверху Знизу