Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
IMG_2054.webp

Сьогодні вийшло не пекти піцу самій, а купити. :їжа:
Ти не дивилася "Енн з зелених дахів"? Там одна жіночка, яка живе на фермі, каже: "Сьогодні їдемо з приятелькою у місто, зайдемо у кафе. Боже мій, нарешті я буду їсти хоч щось, що не приготувала я сама!" :)

Еге ж. Особисто для мене це теж виходить таким маленьким святом :ги: А то все сама та сама, так нецікаво.

А я раптом захотіла спекти ще два дні тому. Але виявила, що я не маю дріжджів. А потім два дні поспіль забувала їх купити. І сьогодні забула. Мабуть, час для випічки для мене ще не прийшов:D

Ти не дивилася "Енн з зелених дахів"? Там одна жіночка, яка живе на фермі, каже: "Сьогодні їдемо з приятелькою у місто, зайдемо у кафе. Боже мій, нарешті я буду їсти хоч щось, що не приготувала я сама!" :)

Еге ж. Особисто для мене це теж виходить таким маленьким святом :ги: А то все сама та сама, так нецікаво.
Бідолашна... Хоч бери, та картоплю тобі смаж...:D

А я раптом захотіла спекти ще два дні тому. Але виявила, що я не маю дріжджів. А потім два дні поспіль забувала їх купити. І сьогодні забула. Мабуть, час для випічки для мене ще не прийшов:D
Я теж, як спека спала (коли це було? місяць тому?), тут же кинулася спекти піцу на радощах. :d А дріжджі вже зіпсувалися за літо, ну не те щоб совсім, але тісто не вийшло добре. Було "умовно їстівно", коротш :)

Бабуся каже внучці (моя мама - моїй племінниці, якій наразі 4.5 роки): заспіваю тобі пісеньку про курчат, але вона російською. Акцентувала, бо невістка намагається уникати вчити рос. І починає співати. А дитина каже: не треба співати російською, бо на нас тоді будуть летіти ракети. І починає сама співати. Гімн України.

Я теж, як спека спала (коли це було? місяць тому?), тут же кинулася спекти піцу на радощах. :d А дріжджі вже зіпсувалися за літо, ну не те щоб совсім, але тісто не вийшло добре. Було "умовно їстівно", коротш :)
Я зараз зовсім мало готую. Необхідний мімімум.

Час тепер відміряю її днями народження без мене. Вже два.
Ехх.. Як казали в якомусь фільмі, "Це нам, батькам, без дітей погано. А їм без нас добре..". Згадай себе в 20 років. Комусь вдається в інше місто навчатися переїхати. Ти взагалі заміж збігла :)

Я люблю те, що готую я :)
Чи це знов було про тебе?
Це я розмірковувала про життя з мамами в принципі.

І у мене з особистого досвіду - це суттєвий плюс. :любов: Але жити без мам все одно краще, бо той суттєвий плюc сильно затьмарюється різними мінусами :D

Назад
Зверху Знизу