Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Та обох. Хоча буває і щасливий шлюб, взятий у такі молоді роки. Дай боже.
Зараз багато хто одружується. У моєї свекрушки студент жив – одружився зовсім недавно. І син моєї подруги – прийшов увечері з дівчиною: "Мамо, це Ритусик, ми одружилися" і свідчення в рамочці вручає.
Але ці вже вважай старі - років по 25 :D

Довгим цей шлюб навряд чи буде. Принаймні щасливим - ні. Гризуться. Вона щось верещить, він у відповідь - рот закрий, не ори. І це ж одружилися два тижні тому.
Якщо вона не вагітна, то не розумію для чого це було треба.

Якщо вона не вагітна, то не розумію для чого це було треба.
Та жах :) Я і в 24 не припускала, що вже "пора". Яке пора, треба ще :пятниця:, :джаз:, крутити романи, порівнювати претендентів, бо як же можна в 20 років зрозуміти, хто тобі потрібен, що тобі потрібно? :незнаю:

Помирилися. На щастя, примирення відбувалося доволі швидко :ги:

• Це смішно!
Реакції: E.N
Все-таки дивно ставити каву на одну полицю зі справжніми наркотиками, які міняють свідомість. Як можна порівняти людину, яка випила каву і яка покурила каннабісу чи нюхнула ******? Люди, які випили каву - їм же нічого не ввижається.
Їм ввижається, що додалося бадьорості і поліпшився настрій :-)

Все-таки дивно ставити каву на одну полицю зі справжніми наркотиками, які міняють свідомість. Як можна порівняти людину, яка випила каву і яка покурила каннабісу чи нюхнула ******? Люди, які випили каву - їм же нічого не ввижається.
********* це категорія що викликає залежність.

До мене місяць лізе у вікно. Але він ще якийсь надкусаний

Тоді життя теж ********. Наприклад: якійсь людині жити сумно, важко, не бачить радості, сенсу, нема друзів/сім'ї, грошей і чогось ще - а жити все одно продовжує, бо життя затягує = ******** :іржач:
Незрозуміла аналогія.

Назад
Зверху Знизу