Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дитина проходила її у школі. Чи можна мені зарахувати як прочитане?Пропоную, щоб усі прочитали Поліанну. Ви можете це зробити?
Чого тільки обкладинку, дитина мені розповідала, ну частично сама читала - для розуміння стилю викладу. Мені одразу згадалася Джейн Ейр – теж сирота. Ну що сказати - ставлення до них обох від тіток було вражаючимА ти теж читала, не тільки обкладинку бачила?![]()
Для задоволення? Укулеле поїхала з неюНавіщо треба вміти бренчати на якомусь музичному інструменті?
Дуже стильно виглядали б! Повір.![]()
Це прекрасно.
Цікаво, як би ми виглядали в окуляриках такої форми?Дуже схожі на ті, що носили в 19 сторіччі
Переглянути вкладення 13495357
А, ну раз так, тоді звичайноДля удовольствия? Укулеле уехала с ней![]()
Не думаю, що цим можна виправити ситуацію. У дитинстві, коли зір тільки починає псуватися - інша справа, а зараз, з -5,5...Мабуть, він має на увазі гімнастику для очей.
Ні, її треба прочитати самостійно.Дитина проходила її у школі. Чи можна мені зарахувати як прочитане?![]()
В мене зараз фоток 20 в різних окулярахЦікаво, як би ми виглядали в окуляриках такої форми?Дуже схожі на ті, що носили в 19 сторіччі
![]()
А ми коли обговорювали серіал про Енні, я писала, що схоже на Поліанну.Шо це за Поліанна? Ніколи не чув такого.
Та ні, вони ж мені не личать. Покажу вже ті, які придбаю.(потерла лапки). Показуй!![]()
Ця Поліанна хоча б не їла псилоцибінові речовини як Аліса і не мандрувала потім по дивним світам?А ми коли обговорювали серіал про Енні, я писала, що схоже на Поліанну.
От візьмеш, прочитаєш, і дізнаєшся
І будемо усі грати в її гру![]()
Так пишеш, наче тобі це не сподобалося бЦя Поліанна хоча б не їла псилоцибінові речовини як Аліса і не мандрувала потім по дивним світам?
Мені люди не здаються некрасивими, а я ж в окулярах добре бачу. В мене інші причиниОтож, а то люде будуть здаватися ну дуже-дуже некрасивимиЯ теж про це думаю
Тобі його шкода, чи її?Сподіваюся, що ви не приходите і не пишете, бо читаєте Поліанну
Поспілкувалася з хлопчиком, що наді мною оселився. Такий молодесенький, не більше 20 років. І вже одружився. Жах![]()
Я гарденію пересаджувалаСподіваюся, що ви не приходите і не пишете, бо читаєте Поліанну![]()
На тобі одружився?Поспілкувалася з хлопчиком, що наді мною оселився. Такий молодесенький, не більше 20 років. І вже одружився.