Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дякую, не слухала такого. Хоча обличчя знайоме. Спробуємо :)

Послухала. Аналітика, звичайно, не світового рівня, м'яко кажучи. Він, звичайно, й не претендує на таке. У фонда "Повернися живим" конкретні завдання.
В мене перерва в слуханні аналітиків. Зараз прийшло розуміння що життя все ж продовжуеться. Якось, але продовжуеться . Здаеться аналітики й самі не знають, що далі.

Дякую, не слухала такого. Хоча обличчя знайоме. Спробуємо :)

Послухала. Аналітика, звичайно, не світового рівня, м'яко кажучи. Він, звичайно, й не претендує на таке. У фонда "Повернися живим" конкретні завдання.
Українського рівня, якого нам ще світового подавай.
Без прикрас.

Швець, Світан, Юнус, Яковенко, Христо Грозев - усіх цих слухаю годинами. :) Чи тобі обов'язково щоб українською? З цим напряг..
Ті, хто веде круту міжнародну аналітику, намагаються для якомога більшої аудиторії віщати, зрозуміло.
Бажано. Тим більше це для мене наразі просто як розважальний контент. Тобто якби була потреба вирішити проблему, то головне, щоб був гарний спеціаліст, але слухати для фону російську не хочу.
А! Я подумала, що це психологи. Я ж розважальне хотіла. Випереджаючи питання - так, психологи - це розважальне :-) Бо це цікаве і не нагадує про війну.

Віталій Портников як на мене має саме тверезе бачення.
Як у групи Metallica пісня була - Sad but True.

Бажано. Тим більше це для мене наразі просто як розважальний контент. Тобто якби була потреба вирішити проблему, то головне, щоб був гарний спеціаліст, але слухати для фону російську не хочу.
А! Я подумала, що це психологи. Я ж розважальне хотіла. Випереджаючи питання - так, психологи - це розважальне :-) Бо це цікаве і не нагадує про війну.
Я слухаю передачу про тварин на Netflix .

Назад
Зверху Знизу