Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
*

**

Дівчата, а що ви носите вдома, коли спека?

(надумала коли спитати, коли вже кінець літа. Та я давно хотіла спитати, забувала! :-) )

Я колись придумала собі вбрання на літне пекло - типу пляжного. Якби парео (але з натуральних тканин), і якби ліфчик - з хустки. Пробувала спочатку носити ліфчик з купальника - заважає, муляє, хустка краще.
Ну Майка і шорти легкі типу піжами .

*

**

Дівчата, а що ви носите вдома, коли спека?

(надумала коли спитати, коли вже кінець літа. Та я давно хотіла спитати, забувала! :-) )

Я колись придумала собі вбрання на літне пекло - типу пляжного. Якби парео (але з натуральних тканин), і якби ліфчик - з хустки. Пробувала спочатку носити ліфчик з купальника - заважає, муляє, хустка краще.
Таке типу майки, бавовняне. Шорти лежать біля вхідних дверей - якщо хтось прийде раптом і треба двері відчинити по пристойному :D

Я от думаю ну міг би вистрілити в ногу чи руку чи не вийшло . Звісно ті пьяні хамло .
Три постріли у спину - це ніяк не про "не вийшло". Я думаю, що розлютився, і зробив те у стані афекту. Ще якісь може деталі з'являться, але я б його звільнила з роботи і дала б строк умовно.

Три постріли у спину - це ніяк не про "не вийшло". Я думаю, що розлютився, і зробив те у стані афекту. Ще якісь може деталі з'являться, але я б його звільнила з роботи і дала б строк умовно.
Я теж вважаю що всі винні там частково.

Прикольный фільм , про розлучених. Шо мені то все трапляеться :збентежений::D
Мені вчора якийсь нічогенький фільм трапився. Нібито і детектив, і комедія, і драма одночасно. Комедійного взагалі нічого не побачила. Подивилася/послухала половину, поки вишивала, а потім він десь загубився :)
А що ти таке все дивишся, не хочеш щось легке? Французьку комедію, наприклад :)

Мені вчора якийсь нічогенький фільм трапився. Нібито і детектив, і комедія, і драма одночасно. Комедійного взагалі нічого не побачила. Подивилася/послухала половину, поки вишивала, а потім він десь загубився :)
А що ти таке все дивишся, не хочеш щось легке? Французьку комедію, наприклад :)
То комедія

Попали тільки дві.

Не знаю. Писало, що вона сказала: я йому не дружина. Може разом живуть, діти його, а не її, хз. Може брехня.
То коханка 23-річна, на 15 років меньша за нього. Дружина весною з ним розлучилась через неї.

Назад
Зверху Знизу