Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Прогнозу погоди на тиждень вірити не можна!:увага:
:угу: Вони прогнозують, що вітер подує туди-то і принесе таку-то погоду, а він взяв і подув трохи в інший бік і вся картина змінилася. Хто нам компенсує моральні збитки?! Отож :-)

Взагалі справді дивно, що ти несеш стільки рос. контенту. А звідки ти його береш? У мене в стрічці дуже зрідка проскакує щось рос.
Вийди з теми на форум, такий рос проскакне шо далі нікуди.

І тепер мені всі мемасики перекладати і перемальовувати в Фотошопі чи шо, не пойму.
Та я тебе спитала звідки ти їх береш - рос-мовні. На українські групи підписуйся. Там майже всі ті самі жарти, але українською :іржач:

Ну ось, типу "український" мемасик, а шо це таке "чел"?:незнаю:
Тож я запостила як підтвердження того, що просто перекладають. Але взагалі-то як розмовне - може бути, це ж пряма мова.
Накидати тобі посилань з фб? В мене якісь там є, бо маю жарти моніторити, хоча все те читати неможливо.

Кожен хоче, щоб хтось насмажив йому млинців, ми просто надто подорослішали, щоб сказати це.
© Дж. Батчер

В басейн пішла після 20.00 було 22 на вулиці, вода 25. На вулицю більше за весь день вийти не встигла , нажаль .

Кожен хоче, щоб хтось насмажив йому млинців, ми просто надто подорослішали, щоб сказати це.
© Дж. Батчер
Тепер я хочу млинців:D. В мене е магазинні але я їх не люблю а окрім мене їх не вміе ніхто смажити. Задача от .

Дивна річ, в мене форум писав сьогодні, що я тут від свого імені і назвав імя і прізвище .

Тепер я хочу млинців:D. В мене е магазинні але я їх не люблю а окрім мене їх не вміе ніхто смажити. Задача от .
Я люблю смажити млинці :)
Щодо "тепер я хочу"... Це я сьогодні робила презентацію і розмірковувала які бажання у людей виникнуть після перегляду. Презентація про сало :іржач:
Просто 27 серпня - День сала :)

Кожен хоче, щоб хтось насмажив йому млинців.
:клас: Кінець фрази! :) Ось би мені хтось смажив млинці... (замріяно).

Сьогодні, ****а, довелося смажити вже 2 рази :рл: Один раз оладки з капусти, а другий раз - сирники! :-)
Сирники не планувала - сир виявився вже трохи несвіжим. 2 дні в холодильнику норм, на третій вже потребує термічної обробки :)
Я люблю смажити млинці :)
Пощастило :хмммм: :-)

Назад
Зверху Знизу