Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Але якщо сказати "піти до індика", то легше "индик",
А мені навпаки, легше "до індика" :незрозумію: А от що з наголосом? Наголос онлайн каже: піти́ до індика́. :confused: :eyecrazy: В житті б не додумалася ставити наголос на останню букву.
А ось "перекладач гугл" каже (голосом) "до Індика"

Ну ось, зовсім не просто. Рис звари, капусту розбери, фарш намішай.. Потім це спробуй ці голубці накрутити, то лист замалий, то фарш вилазить, то листя рветься. От морока :рл: :-) Ніт, тільки перці! :D
Рис беру січений і кидаю сирим

Ну ось, зовсім не просто. Рис звари, капусту розбери, фарш намішай.. Потім це спробуй ці голубці накрутити, то лист замалий, то фарш вилазить, то листя рветься. От морока :рл: :-) Ніт, тільки перці! :D
Жопки пообрізай, фарш наміси, напхай , ще треба моркву і цибулю смажити. Не. Я за голубці :D

Жопки пообрізай, фарш наміси, напхай , ще треба моркву і цибулю смажити. Не. Я за голубці :D
А шо, в голубці не треба смажити моркву і цибулю? :незрозумію: Я думала, фарш в голубцях та перцях ідентичний.

А шо, в голубці не треба смажити моркву і цибулю? :незрозумію: Я думала, фарш в голубцях та перцях ідентичний.
Шо це за заморочки. Береш ріжеш хліб, відкриваєш шпроти, розкладаєш шпроти по хлібу, сорок хвилин і вечеря готова.

Ну, то можна, в принципі, кави випити, зуби почистити. Але я одразу подумала, що ти маєш на увазі - смердіти буде потім деякий час на кухні з сміттевого відра, де буде лежати порожня банка :-) - шпроти таки дійсно занадто "пахучі" :іржач:

Цьогоріч помідори у нас в селі чорніють. Хвороба якась.

А мені навпаки, легше "до індика" :незрозумію:
Скажи вголос це слово, на намагаючись спеціально вимовити першу літеру і послухай - воно виходить середній звук між і та и. Якщо чітко промовляти "і", то горло напружується, втім так само, якщо промовляти низький і чіткий звук "и".

Наголос онлайн каже: піти́ до індика́. :confused: :eyecrazy: В житті б не додумалася ставити наголос на останню букв
Еге ж. Я теж цього не знала.
Хоча зі словом "язик" такої проблеми нема :)

Останнє редагування:
Знайшлося слово, яким можна замінити "оскорбить". Зневажити!
Оскорбле́ние – обра́за, ура́за, нару́га, кри́вда, знева́га.

Назад
Зверху Знизу