Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Чоловік каже, що я стала забагато пити кави :іржач: "Не те щоб мені шкода, але ж це шкідливо, напевно". "Ніт, навпаки, корисно, кава - прекрасний антиоксидант!" :) А також "Тобі шкода, шкода, не відмазуйся тепер!" :ги: :мораль:

А Франко в якому словнику дивився?
Ти б сам спочатку визначився, бо спочатку тобі не такі автори у прикладах в словнику, бо надто пізній період, а для тебе еталон лише Нечуй-Левицький, а минулого разу ти вже вимагаєш сучасних.

У мене ні грому, ні дощу. А я ледве ворушусь
Так атмосфера ж одна. Навряд чи можу метеозалежність проявляється тільки в тому районі міста, де йде дощ :-)
Чоловік каже, що я стала забагато пити кави :іржач: "Не те щоб мені шкода, але ж це шкідливо, напевно". "Ніт, навпаки, корисно, кава - прекрасний антиоксидант!" :) А також "Тобі шкода, шкода, не відмазуйся тепер!" :ги: :мораль:
Бачила мій пост про цикорій? Корисно додавати і його до кави, бо кава прискорює серцебиття, а він нормалізує.

Бачила мій пост про цикорій? Корисно додавати і його до кави, бо кава прискорює серцебиття, а він нормалізує.
Бачила і лайкнула, але питання - корень цикорія чи трава? Почитала. Таки корень.

Квіти у цикорія симпатичні :) Приємно дивитися, коли зустрічаються десь.

Переглянути вкладення 13385062

Бачила і лайкнула, але питання - корень цикорія чи трава? Почитала. Таки корень.

Квіти у цикорія симпатичні :) Приємно дивитися, коли зустрічаються десь.

Переглянути вкладення 13385062
Так, симпатичні. Але для смачного напою тільки корінь, бо все інше гіркеньке.
Ще *****ські мопеди не летають далеко
Щоб під дощ не потрапити? Їм це заважає?

Ти б сам спочатку визначився, бо спочатку тобі не такі автори у прикладах в словнику, бо надто пізній період, а для тебе еталон лише Нечуй-Левицький, а минулого разу ти вже вимагаєш сучасних.
В Нечуя-Левицького теж не все гладко.

Хочеш я свого попрошу, хай твоему дасть посилання на каву , там ящиками беремо:D

Так атмосфера ж одна. Навряд чи можу метеозалежність проявляється тільки в тому районі міста, де йде дощ :-)

Переглянути вкладення 13385074
У великій банці десь е цикорій

Назад
Зверху Знизу