Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Воно мокре. І це не так працює, що постояв біля дерева п'ять хвилин і вже носишся як ґедзь.
Все таки краще чим від людей. З людей ніхто більше хвилини не витримає, а дерево скільки хочеш.

Давайте про щось розмовляти легке і приємне. Мозок працювати не хоче.
Я подивилася майстер клас з мотанок. Тепер сверблять руки. Але щоб зробити треба щось докупити. Але на вулиці дощ і сьогодні точно не поїду. А ще треба котам нову лежанку. Знаю як, є із чого. Але прокрастиную :кава: :)

Останнє редагування:
А якщо дві "надто емоційні" людини, уяви який вибух буде!!!)
Чи то так не прцює ?
Так і до бійки дійде )) Але загалом люди обмінюються енергією, свою віддають - чужу беруть. Якщо сварка, то отой негатив перекидають одне одному.
Я подивилася майстер клас з мотанок. Тепер сверблять руки.
:клас: Я мабуть зроблю після презентації. Вивчу тоді цей процесс з усіх боків... Хочу дві, одну красиву, а іншу - захисну.

Кавомани, вам:

Чи збадьорить напій Цикорій так само, як чашка натуральної кави? Ні, підбадьорливий ефект цикорію обумовлений плацебо-очікуванням такої дії, що підкріплюється характерним кавовим запахом. А ось чайна ложка порошку цикорію — 3 г, додана до кави, не тільки посилить аромат і додасть смаку, а й не знизивши тонізуючого ефекту, зменшить частоту серцевих скорочень порівняно з підвищенням пульсу після «чистої» кави.

Це уже якесь нове.
Марічка нічого така, гарненька, але в неї напевно двоє дітей, це якась підстава.:confused:
Бери більше. У неї ще безробітний інфантильний старший брат, дядько матершинник, племінниця косплеєрка та хом'ячок у клітці

Бери більше. У неї ще безробітний інфантильний старший брат, дядько матершинник, племінниця косплеєрка та хом'ячок у клітці
Чомусь у майці на фоні снігу стоїть.
Точно якась підстава.:перекур:

Це уже якесь нове.
Марічка нічого така, гарненька, але в неї напевно двоє дітей, це якась підстава.:confused:
Так напиши та запитай :-)
Я якось зустрічався з дівчиною, а потім з її племіннецею, яка на рік старше тітки)
А якщо б вона була косплееркою, то я б одружився мабуть))
Думала це Айвенго написав. Здивувалася :D Якого дідька ави перенесли вправо? Тепер людей не ідентифікуєш нормально.

А ви уявляєте, що в мене з'явилася залежність від нічних посиденьок з зірками? Як швидко звикаєш до приємного! Оце вчора не сиділа через дощ, сьогодні знов сиро, і мене вже це засмучує :rolleyes:

А ви уявляєте, що в мене з'явилася залежність від нічних посиденьок з зірками? Як швидко звикаєш до приємного! Оце вчора не сиділа через дощ, сьогодні знов сиро, і мене вже це засмучує :rolleyes:
Почалось. Незабаром побажаєш телескоп :дивитись:

Назад
Зверху Знизу