Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Боже збав обійматися з людьми для того, щоб тягнути з них енергію! Та й не треба мені чужу. Крім того, там такого натягнути можна... потім не вигребеш.
Ні. В кого передоз енергії він і існує шоб роздавати. Інакше він сам від неї вибухне.

Боже збав обійматися з людьми для того, щоб тягнути з них енергію! Та й не треба мені чужу. Крім того, там такого натягнути можна... потім не вигребеш.
Мені коли погано то обійматись не маю бажання з людьми .

Боже збав обійматися з людьми
Іноді обійми приємні.
Можу з подругою обнятися, якщо не бачилися довго. Але це такі суворі обійми, з поплескуванням по спинці:D
Міцно і завмерши можу обіймати свою дитину
Рендомних сторонніх для обіймів не відловлюю:D

Ні. В кого передоз енергії він і існує шоб роздавати. Інакше він сам від неї вибухне.
Ні. Існує він не для цього. І в першу чергу тіло позбавляється негативної енергії. Тож людина, яка бере чужу, тягне до себе негатив.
Іноді обійми приємні.
Можу з подругою обнятися, якщо не бачилися довго. Але це такі суворі обійми, з поплескуванням по спинці:D
Міцно і завмерши можу обіймати свою дитину
Рендомних сторонніх для обіймів не відловлюю:D
Та я ж не кажу, що обійми - це неприємно. Я казала про відбирання енергії. А обійми - це чудово ❤️

Ні. Існує він не для цього. І в першу чергу тіло позбавляється негативної енергії. Тож людина, яка бере чужу, тягне до себе негатив.
Ні в якому разі. Якшо у нього три двійки в квадраті Піфагора, чи більше, він автоматично донор для оточуючих.

А взагалі в мене постає питання чи треба вам розповідати про свої думки та дії. Бо отак по-дружньому спілкуєшся, а потім приходить ще один "друг" і знецінює усе, каже, що треба тільки отак, і себе ставить у приклад, бо лише він робить правильно. І навіть не намагається вникнути а про що ти взагалі казала і чи його зауваження доречні. І це вже не вперше від Ялени. Я досі не можу забути непрохані поради як мені влаштовувати особисте життя.

Останнє редагування:
А взагалі в мене постає питання чи треба вам розповідати про свої думки та дії. Бо отак по-дружньому спілкуєшся, а потім приходить ще один "друг" і знецінює усе, каже, що треба тільки отак, і себе ставить у приклад, бо лише він робить правильно. І навіть не намагається вникнути а про що ти взагалі казала і чи він чи його зауваження взагалі доречні. І це вже не вперше від Ялени. Я досі не можу забути непрохані поради як мені влаштовувати особисте життя.
Так, вона ще вимагала в мене військовий квиток і обіцяла врізати мені по морді.

Ні в якому разі. Якшо у нього три двійки в квадраті Піфагора, чи більше, він автоматично донор для оточуючих.
Не може бути автоматично. Це залежить від людини - приймає чи ні вона енергію. Звісно, її можуть насильно впихувати, але можна не брати. Крім того, не все у квадраті Піфагора збігається. Ти ж не хочеш сказати, що всі три двійки повні зайвою енергією? Так не буває. Так само, як не всі люди відповідного знаку зодіаку мають якості свого знаку.

Не може бути автоматично. Це залежить від людини - приймає чи ні вона енергію. Звісно, її можуть насильно впихувати, але можна не брати. Крім того, не все у квадраті Піфагора збігається. Ти ж не хочеш сказати, що всі три двійки повні зайвою енергією? Так не буває. Так само, як не всі люди відповідного знаку зодіаку мають якості свого знаку.
Звичайно все збігається.

Дивуюся, що ти можеш таке казати :)
Нічого не буває на 100 %, бо є ще купа факторів.
От у мене не все збігається згідно цього квадрату.
Скільки я не перевіряв всяких підірваних, у них завжди 2222.:D

Та я ж не кажу, що обійми - це неприємно. Я казала про відбирання енергії. А обійми - це чудово ❤️

Для мене обнятися це як визначити "свій-чужий" Якщо є бажання обійняти - свій :)
Напевно, це якось справді пов'язане з енергіями

Назад
Зверху Знизу