Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення

Спробувала подивитися. Дівчина красива, дивитися на неї приємно, але слухати її напряжно: вона користується не тою школою астрології, яка мені знайома.
А ось яка тітка мені дуже-дуже подобається, справжнє сонечко :-) Таролог Стелла з Чорнобаївки.

Вам же сама вчителька мови, хоч і не української, знайшла підтвердження моїх слів. Не, все одно бомбить чомусь.:перекур:

Вот шо діду бракувало шо він підтанцьовує, йому по моєму претензій не висував.
Тю, до чого тут підтанцьовка? Подобається виправляти - впєрьод і с пєсньой. Не хочеш щоб я вплутувався в твої суперечки з дівчатами - будь ласка.

Яка маніпуляція? Я не дуже ходжу по різним темам, щоб бути в курсі хф-шних маніпуляцій. Але факт, що ти робиш помилки, але повчаєш. А от як ти переводиш рейки - оце і є маніпуляція :угу:
Що я сьогодні неправильно повчав?

Списалися трохи зі "стариком Похабичем". Виявляється, йому 59 років, - я думала, більше. До війни був здоровою людиною, працював, ходил в качалку. Потрапив кілька разів під обстріли, вижив, але в останній раз з інсультом зліг. Зараз практично повністю видужав, однак деякі звуки йому ще важко вимовляти й він вважає, що це чути на його відео. Я нічого такого не помітила.. ну, повільно каже, але ж це, може, творча манера така :)

Пам'ятаєш свій віршик?

у чорнобаївці місцина
що вкрив господь своїм плащем
одна колона друга третя
ущент

*
А якийсь учасник відповів:

у чорнобаівці місцина
із нами пес патрон не сци на

:-)

Вам же сама вчителька мови, хоч і не української, знайшла підтвердження моїх слів. Не, все одно бомбить чомусь.:перекур:
Бомбить - це в якому сенсі? Я спілкуюся. Як ти це сприймаєш - то твоє бачення. Щодо підтвердження - то просто рекомендація, яка ще не набула чинності. От коли набуде, і слово не потрапить в новий СУМ, тоді і припиню користуватися. Крім того, розмовляємо також про твоє знання мови. І тут вже нема ніякого підтвердження, що ти володієш нею бездоганно :-)

Списалися трохи зі "стариком Похабичем". Виявляється, йому 59 років, - я думала, більше. До війни був здоровою людиною, працював, ходил в качалку. Потрапив кілька разів під обстріли, вижив, але в останній раз з інсультом зліг. Зараз практично повністю видужав, однак деякі звуки йому ще важко вимовляти й він вважає, що це чути на його відео. Я нічого такого не помітила.. ну, повільно каже, але ж це, може, творча манера така :)
Так, я на відео теж не помічала.
Не знала такого про нього. Але знаю від Айсберга, що до цієї війни його погляди були схожі на сепаратистські, через що Айсберг і видалив його з друзів.

Назад
Зверху Знизу