Статус: Офлайн
Повідом.: 14147
Повідом.: 14147
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Немає на ботокс. Може європейський фонд допоможе?брати жінку років 25 і товстеньку або збирай кошти на ботокс.
З якимсь м'ясом та сир м'яким.
6 000 нема раз на пів року? Ну ти жлоНемає на ботокс. Може європейський фонд допоможе?
Дешевше сидячи спати.6 000 нема раз на пів року? Ну ти жло
Це хибне уявлення. Потім спіну лікувати дорожчеДешевше сидячи спати.
А спину лікувати ?Дешевше сидячи спати.
То лице помняте, то остеохондроз. І куди в такому стані заміж збиратися.А спину лікувати ?
А в тебе безкінечні соплі і шо?То лице помняте, то остеохондроз. І куди в такому стані заміж збиратися.![]()
Я нікуди і не збираюся.А в тебе безкінечні соплі і шо?
Бачила те фото теж. Всі його постять.Відчуваю безмежний подив вперемішку з обуренням.
У Дадона в фб на сторінці фейкове фото, де хлопчик рятую собаку. Фото з Сербії, а пишуть про Каховку. Там купа коментів про фейк, і нуль реакції. Я думаю: може не бачив, написала йому в ТГ. Сказав, що бачив. Питаю: чого не видалиш? Не відповів.
Як так? Людині так подобаються срачі чи те, що коменти його дописи піднімають, що отаке творить![]()
Слава богуЯ нікуди і не збираюся.![]()
Коли це? Знов фантазія розігралась.))Слава богу. Так ти ж жінку шукав, не я .
МожливоКоли це? Знов фантазія розігралась.))
Мій чоловік теж хоче встановитиУ мене з балкона вид на приватний сектор. Вигляд за багато років звичний. Але сьогодні щось вибилося із цієї картини. Прапор. Хтось установив на даху будинку великий прапорЯк же це круто!
Ну, постять, бо не знають. Але якщо вже знаєш... Люди ж далі його розносять.Бачила те фото теж. Всі його постять.
Люди взагалі не думають іноді, що вони знімають, постять і роблять. На жаль.Відчуваю безмежний подив вперемішку з обуренням.
У Дадона в фб на сторінці фейкове фото, де хлопчик рятую собаку. Фото з Сербії, а пишуть про Каховку. Там купа коментів про фейк, і нуль реакції. Я думаю: може не бачив, написала йому в ТГ. Сказав, що бачив. Питаю: чого не видалиш? Не відповів.
Як так? Людині так подобаються срачі чи те, що коменти його дописи піднімають, що отаке творить![]()