Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Боже всемогутній! Іра, не всі люди так зіпсовані ХФ, щоб побачити там те, що ти змогла побачити :D Більше того, багато людей взагалі не бували на хф і в принципі не зіпсовані :D Носі сміливо:)
То я побачила ще до хф :-) Воно на тремпелі не так помітно, треба мабуть на собі сфоткати.
Маленькі напевно не дають.
Маленьких нема, то ти десь швендяв і не знаєш. Ми їх обміняли на козу. Тепер дві кози.

То я побачила ще до хф :-) Воно на тремпелі не так помітно, треба мабуть на собі сфоткати.

Маленьких нема, то ти десь швендяв і не знаєш. Ми їх обміняли на козу. Тепер дві кози.
Де це я міг швегдяти.

А взагалі стільки речей, які майже не носила. Причому за якимись ознаками вони мені дууууже подобаються, але через щось не підходять.
Є плащ, наприклад. Але то вже не модно, та й по ньому видно яких років. Подобається колір, від тканини тащуся, капюшон дуже подобається, рукава, позаду шнуровка. Але в нього був одразу величезний мінус - це накладні плечі, підплічники там вставлені, мабуть на 60-й розмір людини. Тобто плащ той безрозмірний. Але я його все одно купила, бо мені він дуже красивий здавався. Ото і ходила з такими плечима як борець якийсь :іржач: Але якби прибрати ті плечі та поміняти гудзики, то подобається і зараз.
І чого я не шию? 😭
Треба всі ті речі віддати на благодійність . Я так роблю або викидаю бо потім лежить той мотлох і лежить.

Але в мене є ще один пост про допомогу. Розгребла шафу, провітрюю речі і з сумом дивлюся на сукню, яку надягала два рази :(
Я коли побачила ту тканину (багато років тому), то закохалася. А подруга трохи собі шила, принаймні схожий сарафан пошила і носила.
Ну, а мені пошила так, що перекошені шви. Я потім віддала майстрині, та трохи підправила, носити можна, але...
Ви подивіться - чи здогадаєтеся що за але? І що з цим робити. Тканина мені дуже до вподоби, от прямо любуюся, коли дивлюся, і така приємна на дотик віскоза. Ну як таке викинути, якщо подобається?
Викинути не?

Де це я міг швегдяти.
Та я ж звідки знаю. У нас тебе не було.
Треба всі ті речі віддати на благодійність . Я так роблю або викидаю бо потім лежить той мотлох і лежить.
Та на благодійність тут є багатенько чого, але ж то транспорт наймати, щоб відвезти у Харків, чи куди ще.
А ці, про які писала, вони мені подобаються, я їх не хочу віддавати, я б їх хотіла носити. Просто вони потребують втручання швачки :)

Тю. Я пишу, що любуюся, коли дивлюся, а ти кажеш викинути :мораль: :іржач: Мені дуже подобаються кольори, і мені в ньому гарно. Не можу я його викинути. Тобто якби так стояло питання, то віддала б комусь, але я не хочу його втрачати :rolleyes:

Оце спитала.. то ж було ще в понеділок :іржач:
Я не бачу нічого "кримінального", якби не сказала, і на думку б не спало шукати негаразди. Скоріш за все, нічого й не помітно, бо тканина з таким візерунком.
Завтра може сфоткаюсь.

Ти написала прекрасний вірш :клас:

відринуть зараз води болю
почують всі дніпро реве
то війско на загибель оркам
іде
© E.N

**
Однак думаю зі вчорашнього дня.. Послухала купу військових експертів.. Усі кажуть, що ще 7 місяців тому було ясно, що орки підірвуть Каховську ГЕС. :( Тобто зробити можна було щось. Хоча б тварин з зоопарку вивезти :(
Дякую :)

В мене таке питання: якщо в мене закритий акк в ФБ, і я зробила перепост чийогось допису, а хтось зробив вже перепост від мене, то люди, які не в друзях у мене, будуть бачити на сторінці тієї людини? Мали б, бо допис не мій же, але хз. Просто іноді буває, що я десь натисну "поширити", а потім на своїй сторінці бачу, що то закрита інфа. В сенсі, що на моїй сторінці не показує.

Судячи з того, що постійно трапляється таке, навіть тут на ХФ - "закритий допис", це скоріш за все означає, що нічого подивитися не можна, хоч якийсь допис.
Ні, мене цікавить чи бачить люди дописи, перепощені з мого закритого профілю.

Назад
Зверху Знизу