Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Але в мене є ще один пост про допомогу. Розгребла шафу, провітрюю речі і з сумом дивлюся на сукню, яку надягала два рази :(
Я коли побачила ту тканину (багато років тому), то закохалася. А подруга трохи собі шила, принаймні схожий сарафан пошила і носила.
Ну, а мені пошила так, що перекошені шви. Я потім віддала майстрині, та трохи підправила, носити можна, але...
Ви подивіться - чи здогадаєтеся що за але? І що з цим робити. Тканина мені дуже до вподоби, от прямо любуюся, коли дивлюся, і така приємна на дотик віскоза. Ну як таке викинути, якщо подобається?

А де ти це постишь?
В групі, бо не всі з віршів можна назвати пиріжками і порошками, але я їх пощу, бо патріотичні. Зробили хештег #вірші війни.
А питала тут, видалила.

І брюки ті знайшла, про які розповідала, що шила, щоб був дуже кльош. Таки вони тут були. Не влізла, на кільки кіло поправилася, порівнюючи з минулим роком.

І брюки ті знайшла, про які розповідала, що шила, щоб був дуже кльош. Таки вони тут були. Не влізла, на кільки кіло поправилася, порівнюючи з минулим роком.

На мені тільки-но джинсі перестали телепатися

На мені тільки-но джинсі перестали телепатися
Добре, що таки перестали.
А на мене ті брюки і були малі, то коли похудала, подумала, що може влізу, та й мабуть і влізла б тоді.

Лено, ти побачила мій сарафан?
Фу, яке слово. Сукню.

Дива якісь. Я пост із сукнею побачила тільки закривши-відкривши форум.
А де саме шви нерівні, їх перекручує чи що? Таке може бути якщо не по тій нитці кроїли, не дотрималися точно долевої і поперечної

Дива якісь. Я пост із сукнею побачила тільки закривши-відкривши форум.
А де саме шви нерівні, їх перекручує чи що? Таке може бути якщо не по тій нитці кроїли, не дотрималися точно долевої і поперечної
Та зі швами вже все добре, я ж потім віддала тій людині, що нормально шиє, то вона переробила.
Але там інше. Там на самому цікавому місці теж якийсь цікавий малюнок :іржач: Я через те його і не ношу, бо як чорт зна шо. Єдине, що прийшло в голову - відрізати посередині і вирізати оте, але ж тоді довжина постраждає, він аж до п'ят - мені це так до вподоби :rolleyes:

Останнє редагування:
А взагалі стільки речей, які майже не носила. Причому за якимись ознаками вони мені дууууже подобаються, але через щось не підходять.
Є плащ, наприклад. Але то вже не модно, та й по ньому видно яких років. Подобається колір, від тканини тащуся, капюшон дуже подобається, рукава, позаду шнуровка. Але в нього був одразу величезний мінус - це накладні плечі, підплічники там вставлені, мабуть на 60-й розмір людини. Тобто плащ той безрозмірний. Але я його все одно купила, бо мені він дуже красивий здавався. Ото і ходила з такими плечима як борець якийсь :іржач: Але якби прибрати ті плечі та поміняти гудзики, то подобається і зараз.
І чого я не шию? 😭

А взагалі стільки речей, які майже не носила. Причому за якимись ознаками вони мені дууууже подобаються, але через щось не підходять.
Є плащ, наприклад. Але то вже не модно, та й по ньому видно яких років. Подобається колір, від тканини тащуся, капюшон дуже подобається, рукава, позаду шнуровка. Але в нього був одразу величезний мінус - це накладні плечі, підплічники там вставлені, мабуть на 60-й розмір людини. Тобто плащ той безрозмірний. Але я його все одно купила, бо мені він дуже красивий здавався. Ото і ходила з такими плечима як борець якийсь :іржач: Але якби прибрати ті плечі та поміняти гудзики, то подобається і зараз.
І чого я не шию? 😭
А кози як поживаюь?

Та зі швами вже все добре, я ж потім віддала тій людині, що нормально шиє, то вона переробила.
Але там інше. Там на самому цікавому місці теж якийсь цікавий малюнок :іржач: Я через те його і не ношу, бо як чорт зна шо. Єдине, що прийшло в голову - відрізати посередині і вирізати оте, але ж тоді довжина постраждає, він аж до п'ят - мені це так до вподоби :rolleyes:
Боже всемогутній! Іра, не всі люди так зіпсовані ХФ, щоб побачити там те, що ти змогла побачити :D Більше того, багато людей взагалі не бували на хф і в принципі не зіпсовані :D Носі сміливо:)

Назад
Зверху Знизу