Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Натрапила на задачу про 2 міста, а одному живуть любителі правди, в іншому брехуни. Яке питання їм задати, щоб дізнатися де яке місто. Задача стара, але відповідь я не пам'ятаю. Та мене вразило, що люди взагалі не дружать з логікою.

Останнє редагування:
кіт до курей поліз у гості
та хай тобі котище грець
не бачитимеш ти віднині
яєць

Щось слабенькі порошки виходять.

Останнє редагування:
Треба натхнення
Можу бути твоєю музою)
Та яке там натхнення, як почуття гумору слабеньке. Нема де взяти :-)
Але музою - це добре :)
до мене муза прилетіла
сказала ганджубасом звусь
посодють ох мене посодють
боюсь

Останнє редагування:
кіт до курей поліз у гості
та хай тобі котище грець
не бачитимеш ти віднині
яєць

Щось слабенькі порошки виходять.

коте у курник увірвався
а півень тато-молодець
лишився кіт тепер назавжди
яєць
:D

коте у курник увірвався
а півень тато-молодець
яєць
Це прикольно, але я з Риминої подачі тепер працюю над тим, щоб третій рядок не був таким очевидним.
Ось щойно ніби вийшло :)

ішла по вулиці богиня
в червоній сукні у сабо
та я б таку ось просто зараз
слабо

коте у курник увірвався
а півень тато-молодець
яєць
З півнем гарна ідея :угу:

кіт у гніздо заліз до курки
але наш півень молодець
не бачитимеш/ не куштуватимеш вже більше
яєць

З півнем гарна ідея :угу:

кіт у гніздо заліз до курки
але наш півень молодець
не бачитимеш/ не куштуватимеш вже більше
яєць
Я правда ще мала на увазі, що півень позбавив кота його власних яєць, крім курячих:D

Я правда ще мала на увазі, що півень позбавив кота його власних яєць, крім курячих:D
Та я ж це мала на увазі з самого початку. Але треба так подати, щоб до четвертого рядка це не було зрозуміло, бо інакше то не порошок, а смішний віршик :)

О, який мені вчора цікавий сон снився!
Зараз розповім.

Останнє редагування:
Сниться мені, що я у супермаркеті у Харкові. І красива руда дівчина з сином років 10 пропонує підвезти мене до дому. Їдемо, вона не завертає у той поворот, де мій будинок, думаю, може вирішила кругом об'їхати. А вона каже, що ось її дім (то приватний великий красивий будинок), і запрошує на чай. Я допомогаю вийти дитини, а він якийсь хворий, худющий, обличчя аж біле, і ледве може ноги переставлять. Я майже втягую його на собі у помешкання.
Потім ми з нею п'ємо чай, розмовляємо, приходять ще дві жінки - молода і постарше. І вони втрьох сідають на дивані і про щось спілкуються.
І раптом коли та дівчина дивиться вбік, я помічаю червоний відблиск в очах. От, думаю, як цікаво світло падає. А вона опускає погляд, і я бачу що її очі світяться червоним.
Це що - вампір? Не може бути. Ще придивляюся, бо цікаво. І раптом згадую, що мій Учитель в езотеричній школі розповідав, що вампіри існують, і що якщо зустрінуться, треба одразу тікати. І вони бояться заліза. Дивлюсь, а ложки на столі - з пластику. Тільки не оці білі, а з прозорого темно-коричневого, фігурні, красиві.
Отож я сказала, що мені треба щось взяти у машині, а сама тікати. І думаю чи не оставила якусь свою річ, бо вампіри можуть за запахом відшукати людину, як собаки. Начебто незалишила. Забігаю у метро, тут вже повно народу, правда в електричку не влізла, і ще якийсь вхід там закрили, що ми з іншими людьми в якомусь приміщення опинилися..
Тут я прокинулася. І що цікаво - сон взагалі був не страшний. Тобто я мала б уві сні хвилюватися, боятися, а цього не було. А що ще найцікавіше - я вже як прокинулася, то подумала, що отой хлопець - не її син, а донор. Але як то у сні закручено! Що тоді мені ця думка не прийшла, а воно ж уже було за сюжетом...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу