Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Поясніть суть жарту

в басейн влилось дві тищі літрів
а вилилось дві тищі сто
питання звідки всі ті люди
що ходять плавать в той басейн

Влилося 2000. 100 літрів написяли. Вилилося 2100.
Звідки беруться всі ці сцикуні :D

Була в гостях у італійців. Пили каву. Готують тільки еспресо. Це крихітна чашка. І буквально 2 ковтки. Тільки так. Зате тістечко смачне робили.

Влилося 2000. 100 літрів написяли. Вилилося 2100.
Звідки беруться всі ці сцикуні :D
Дякую. Я так і подумала, що він знов взяв анек. Тільки ж попередила. І от знов.
Лено, ти не могла б у коменті анек запостити? Не хочу це сама робити, бо вже одне зауваження робила, то не хочеться віднадити автора.
От як тільки з'являється новачок з гарними жартами - так виявляться, що з чужими :(

Дякую. Я так і подумала, що він знов взяв анек. Тільки ж попередила. І от знов.
Лено, ти не могла б у коменті анек запостити? Не хочу це сама робити, бо вже одне зауваження робила, то не хочеться віднадити автора.
От як тільки з'являється новачок з гарними жартами - так виявляться, що з чужими :(
Це анек? Я не знала. Шукаю, та такого не знайшла. Знайшла про сцикуна з вішки

Останнє редагування:
Чи ви вважаєте, що у вірші жарт інакший?
В басейн затікає 400 літрів, а витікає 405. Питання: чи є совість у тих, хто купається?

Взагалі соромно казати, але вихідні були хороші й насичені. Напевно перші такі хороші за довгий час.

Була в гостях у італійців. Пили каву. Готують тільки еспресо. Це крихітна чашка. І буквально 2 ковтки. Тільки так. Зате тістечко смачне робили.
Один пияк так у гості сходив. Побачив що алкоголь подають у дуже маленьких чарочках і заплакав. Коли його спитали, чому він плаче, пояснив, що його батько пив горілку такими крихітними чарочками і одного разу проковтнув чарочку разом з горілкою, вдавився і помер. "Так вип'ємо ж за те, щоб ніяка чарка нас вдавити не змогла!"

Назад
Зверху Знизу