Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це що, почалося повстання побутової техніки? Вже? :D
Якось приїхали до нас два чудика , ремонтувати сушарку . Вигляд в них був, як після апокаліпсису. Забрали сушарку , сказали не можуть на місці. Через тиждень привезли. Довольні, заперли назад а вона важка така. Поїхали . Чоловіку щось не сподобалось і він їх відкликав назад. А я сиджу весь час пью каву і дивлюсь. Прибігли , тягнуть її знов з будинку . Фіксики такі собі . :D От і не ліньки ж було її тягати .

Виглядає надійно. Чого вона тоді каву розвіює?
Бо цю пластикову додаткову кришку знайшла на дні коробки після випробування. Спочатку думала, як іти повертати німецькою. Згадувала слова. Rückgabe, Reklamation . ..

Бо цю пластикову додаткову кришку знайшла на дні коробки після випробування. Спочатку думала, як іти повертати німецькою. Згадувала слова. Rückgabe, Reklamation . ..
Ти справжня Українка . Тільки ми , користуемось, а як зламаемо то читаємо інструкцію :D

У мене один раз не бойлер вибухнув, але труба до нього рвонула. Це був кошмар. Був увімкнений примусово без термостата (напевно так називається)
Було схоже. До вибуху правда не дійшло, мене понесло у ванну руки помити, а там окріп. Встигла вимкнути та злити до. Стою вся в пару, кран окропом плюється, труба гуде. Гірше було тільки коли у нас лічильник загорівся і я гасила його підковдрою в під'їзді, в нічнушці

Було схоже. До вибуху правда не дійшло, мене понесло у ванну руки помити, а там окріп. Встигла вимкнути та злити до. Стою вся в пару, кран окропом плюється, труба гуде. Гірше було тільки коли у нас лічильник загорівся і я гасила його підковдрою в під'їзді, в нічнушці
****уально))

Пам'ятаю цю чудову історію про лічильник :-)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Взагалі-то логічно. Треба ж комусь керувати повстанням машин :rolleyes:

(Уявила апокаліптичну картину: вся техніка вийшла з домів і суне захоплювати міськради, місквиконкоми. Телебачення чатбот захопить онлайн)

Роботи пилососи підвозять на собі маломобільну дрібну техніку (тостери, кавомолки тощо) :D

Останнє редагування:
- Для чого ми сюди прийшли?
- Ми нікуди не приходили. Ми тут були.
🔥🔥

Ну, тут у мене те ж саме відчуття штучності. Здається, що він не тримається, так як йому зручно, а навмисно тримає голову рівно, погляд вперед, голос теж контролює, щоб розмовляти повільно. Дуже сильне в мене відчуття, що це спеціально, і що насправді він не такий.

Взагалі-то логічно. Треба ж комусь керувати повстанням машин :rolleyes:

(Уявила апокаліптичну картину: вся техніка вийшла з домів і суне захоплювати міськради, місквиконкоми. Телебачення чатбот захопить онлайн)
Згадала серіал Любов, смерть і роботи.
Там є серія про оскаженілого робота-помічника у пенсіонерки.... спробую знайти

Ну, тут у мене те ж саме відчуття штучності. Здається, що він не тримається, так як йому зручно, а навмисно тримає голову рівно, погляд вперед, голос теж контролює, щоб розмовляти повільно. Дуже сильне в мене відчуття, що це спеціально, і що насправді він не такий.
Буває.

Назад
Зверху Знизу