Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Оце мені й цікаво було, я так і припустила, що мабуть вже і так багато знаєш, а ДД дивишся через те, що смішно.
Раніше було смішніше. Просто в ньому цей дух відчувається, відповідає псевдоніму на всі сто.

Раніше було смішніше. Просто в ньому цей дух відчувається, відповідає псевдоніму на всі сто.
Ок, мені треба подивитися інші його ролики, бо як писала - той мене взагалі не вразив, а навпаки :)

Я люблю просекко бо воно не солодке .
Спокусилася щойно на дві цукерки і дві печинини. Якби не було, то б мабуть і не кортіло, але як є, то треба знищити :-) Вщагалі- то не дуже й хотілося, просто дурна звичка.
Та хоч не їм цілий день, як раніше, то вже досягнення.

Я тобі в ТГ надсилала посилання, а ти так і не зайшла. Сьогодні повтор семінару, збираюся передивитися :)
Ми ж тоді одразу стали про неї говорити, і я її сама знайшла в Ютубі та ще й виявилося, що я її дивилася. І ти ж нам все розповідала практично в режимі реального часу :) - що нічого не можна їсти, - "приємні новини" :-)

Ми ж тоді одразу стали про неї говорити, і я її сама знайшла в Ютубі та ще й виявилося, що я її дивилася. І ти ж нам все розповідала практично в режимі реального часу :) - що нічого не можна їсти, - "приємні новини" :-)
В неї там короткі ролики - то зовсім не те. І нічого я не розповідала в режимі реального часу. Але справа твоя :)

Назад
Зверху Знизу