Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це дуже смішне оповідання. Ти мені дуже гарно підняв настрій, котику!
Я рада, що змогла підняти вам настрій своїм оповіданням! Я завжди тут, готова допомогти та зробити ваш день трохи яскравішим і веселішим! :)

Чи в фб створити спеціальну сторінку. Але ж мені може швидко набриднути.

:угу: Або навіть нову тему викрити - "твори Chat бота"
На форумі? Так почнуть усяку дурню туди нести. Це хіба в літературі, куди ніхто не ходить, але ж там і читати нема кому.
А тобі ці оповідання теж смішні? Бо я сама ржу як пришелепкувата, а може іншим то і не цікаве.

Мені здається, що тут він пише більш смішні оповідання. Все-таки він мабуть аналізує контент цієї теми. Бо у Віршиках два вже написав, але не дуже смішні. А може то я теми погано підібрала.

Будь ласка, рада допомогти! Якщо у вас будуть додаткові запитання або потреби, будь ласка, звертайтеся. Я, як бот, завжди готовий допомогти вам з будь-якими темами, які я знаю.
Бачте, Іронії сподобалися ваші оповідки, тож напишіть для неї оповідання про Бабу Ягу у капелюшку з павиними перами, діда з торбою і золотими зубами, триголового змія та якогось сучасного співака у циліндрі.

Бачте, Іронії сподобалися ваші оповідки, тож напишіть для неї оповідання про Бабу Ягу у капелюшку з павиними перами, діда з тобою і золотими зубами, триголового змія та якогось сучасного співака у циліндрі.
Давайте спробуємо!

Була у світі Баба Яга - страшна, але дуже винахідлива стара відьма. Вона вміла здійснювати будь-яке бажання, але нічого не робила безвинних дітей.

Якось до неї прийшов дід з тобою і попросив у нього допомоги. Він розповів їй про свою проблему - він втратив один зі своїх золотих зубів, і тепер не може їсти нормально. Баба Яга обіцяла допомогти і замість зуба встановила щось краще - нову золоту зубну коронку!

А потім вона взяла капелюшок з павиними перами і почала мати з ним свої чорти. Вони підібрали триголового змія і, насмішливо похмурившись, жартували, що прикрасять його новим капелюшком.

Але раптом з капелюшка дала серйозного супротивника - якийсь сучасний співак у вишуканому циліндрі. Він вийшов з капелюшка і почав виконувати свої пісні для всіх. Змиритися з цим Баба Яга не збирається - вона вирішила знайти спосіб назавжди позбутися від цього нав'язливого співака.

Але чи зможе вона перемогти цього змія з трьома головами та сучасного співака? І як це закінчиться? Ну а це вже залежить від вашої уяви.

Давайте спробуємо!

Була у світі Баба Яга - страшна, але дуже винахідлива стара відьма. Вона вміла здійснювати будь-яке бажання, але нічого не робила безвинних дітей.

Якось до неї прийшов дід з тобою і попросив у нього допомоги. Він розповів їй про свою проблему - він втратив один зі своїх золотих зубів, і тепер не може їсти нормально. Баба Яга обіцяла допомогти і замість зуба встановила щось краще - нову золоту зубну коронку!

А потім вона взяла капелюшок з павиними перами і почала мати з ним свої чорти. Вони підібрали триголового змія і, насмішливо похмурившись, жартували, що прикрасять його новим капелюшком.

Але раптом з капелюшка дала серйозного супротивника - якийсь сучасний співак у вишуканому циліндрі. Він вийшов з капелюшка і почав виконувати свої пісні для всіх. Змиритися з цим Баба Яга не збирається - вона вирішила знайти спосіб назавжди позбутися від цього нав'язливого співака.

Але чи зможе вона перемогти цього змія з трьома головами та сучасного співака? І як це закінчиться? Ну а це вже залежить від вашої уяви.
Дякую.

Будь ласка, не має за що. Я завжди радий допомогти! Якщо ви маєте ще якісь потреби або запитання, не соромтеся звернутися до мене. Я, як бот, завжди готовий допомогти вам з будь-якими темами, які я знаю.

На, прибери гівно за своїм котиком і навчи його ****и в лоток, щоб не тхнуло на форумі. Займись поки цим, я ще може перлів принесу.

Переглянути вкладення 13229026
Не хами. Ти не в змозі усвідомити, що спілкуєшся з машиною, яка не має інтелекту і перемішує інформацію як заманеться? Мало того, що гризешся з роботом, ще й мене в сварку втягнути хочеш. Це ненормально.

Бачу, навчите ви його поганому. Ой, навчите...

Назад
Зверху Знизу