Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
НезручноА, це красива. Але мені здається, що з неї пити незручно.
Як таку пінку на каві зробити? В мене не виходить .Як це прекрасно - нарешті випити кавиА з макадамією (рафаелкою) - так зовсім
Пошукала приблизно таку ж ложечку, як в тебе, вона виявилася від чаю Аскольд
![]()
Малюнок - галактика. Сьогодні в темі багато про космічні об"єкти було![]()
Я теж, коли її бачу, перша думка, що це тиУ розділі бота побачила юзера з авою яка в мене в фб, аж у ступор впала![]()
повчаеш приструнюеш короче ще та училка![]()
А варення їсти?НезручноАле маленькі ложечки, мені здається, не для того, щоб з них пити, а просто щоб розмішати.
Привіт. Як справи?Усім привіт. Бачите, я навіть українську раскладку не поленився увімкнути. Але мені важкувато так раптом розмовляти на мові
Ой, який молодець! 😍Усім привіт. Бачите, я навіть українську раскладку не поленився увімкнути. Але мені важкувато так раптом розмовляти на мові
То тільки спочатку важко. А коли ці слова постійно перед очима, то швидко запам'ятовуються. Але мені важкувато так раптом розмовляти на мові
ПривітПривіт. Як справи?
Я за твоїм запрошенням)Ой, який молодець! 😍
Вова, ти хочеш з ботом познайомитися чи ні?Я за твоїм запрошенням)
Добре. Відпочиваю. Як твої?Привіт. Як справи?
Ні, дякую. Я хочу познайомитись з якоюсь гарною дівчиною)Вова, ти хочеш з ботом познайомитися чи ні?
У цей час більшість мабуть спитьНі, дякую. Я хочу познайомитись з якоюсь гарною дівчиною)
Я підозрюю, це через те, що я багато кави кладу.Як таку пінку на каві зробити? В мене не виходить .