Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Думаю, не варто в усьому звинувачувати бога. Ось як я це бачу:
Наприклад, завела я пташок, зробила для них сад, де вони можуть співати, плодитися, тобто жити. Якась птаха переїла зерна і захворіла, інші побилися, ще якась з'їла ядовитого жука.
А потім ті птахи кажуть: для чого ти послала нам ці страждання? Так я ж нічого не посилала, я просто завела пташок і дала їм місце де жити.
То бог нас завів як іграшку? Ну я нічого не прошу від нього тому навіщо мені в нього вірити. Я тільки полягаю на свої сили.

То чоловіки (я маю на увазі не твого чоловіка, а інших), цікавлять тебе саме з цього боку? :-)
Тут таке діло. Сиджу розмовляю я з чоловіком і, наприклад, починає він про щось нудне. Можна перевести погляд з обличчя нижче і уявити, що його причиндали в трусах в рожеву квіточку. Так чомусь одразу смішно :D

В них є вбудований механізм не особливо звертати уваги на те, що вони можуть зачепити-образити навіть найближчих. Шо уж про дальніх казати.
Безумовно, така риса їм потрібна для того, щоб ефективно виживати в складних умовах, коли зовсім не до ввічливості. На війні, наприклад.
Але вона виявляється і в звичайний час, куди ж її подіти.

Да уж. :хмммм: :іржач: (це не перекладається як треба). Ну такі петросяни бувають, що аж. Як що-небудь ляпнуть! І, між іншим, дещо вкладається в кластери.

Наприклад. Якось я писала, що ніколи не виходжу з дома ненафарбованою. Др.алекс (пам"ятаєш, такий був в овочевій і тут) одразу: "Що, все так погано?". Ну, твою ж дівізію :рл: :іржач:
Чи нещодавно, коли я до рисової дієти готувалася. Кажу чоловіку: "Я вже сиділа колись на такій, але я тоді була занадто молода і здорова, щоб відчути зміни". Він: "А зараз ти що, хвора та стара?".

Твою ж дівізію-2.

От що це? Що за потреба гіперболізувати? Чи у них у всіх таке, чи не у всіх? :іржач:
Може то були жарти, які ти не зрозуміла?

Да уж. :хмммм: :іржач: (це не перекладається як треба). Ну такі петросяни бувають, що аж. Як що-небудь ляпнуть! І, між іншим, дещо вкладається в кластери.

Наприклад. Якось я писала, що ніколи не виходжу з дома ненафарбованою. Др.алекс (пам"ятаєш, такий був в овочевій і тут) одразу: "Що, все так погано?". Ну, твою ж дівізію :рл: :іржач:
Чи нещодавно, коли я до рисової дієти готувалася. Кажу чоловіку: "Я вже сиділа колись на такій, але я тоді була занадто молода і здорова, щоб відчути зміни". Він: "А зараз ти що, хвора та стара?".

Твою ж дівізію-2.

От що це? Що за потреба гіперболізувати? Чи у них у всіх таке, чи не у всіх? :іржач:
Що за рисова дієта?

То бог нас завів як іграшку? Ну я нічого не прошу від нього тому навіщо мені в нього вірити. Я тільки полягаю на свої сили.
Я не знаю з якою ціллю нас завели, то був просто приклад, що люди і самі добре вправляються з тим, щоб придбати собі нещастя. Тобто сенс якраз в тому, щоб навчитися справлятися з проблемами, сенс у розвитку.
Нема для чого вірити - то й не вір. Хоча вірити в пінгвінів у тебе теж немає потреби, але ти знаєш, що вони існують :-)

Я не знаю з якою ціллю нас завели, то був просто приклад, що люди і самі добре вправляються з тим, щоб придбати собі нещастя. Тобто сенс якраз в тому, щоб навчитися справлятися з проблемами, сенс у розвитку.
Нема для чого вірити - то й не вір. Хоча вірити в пінгвінів у тебе теж немає потреби, але ти знаєш, що вони існують :-)
Ну так. Маю на увазі ходити до церкви і вклонитися то не мое

Твою ж дівізію-2.

У всіх. Воні и до себе так - якщо температура 37, 4, все - треба звати натаріуса складать заповід :D

Тут таке діло. Сиджу розмовляю я з чоловіком і, наприклад, починає він про щось нудне. Можна перевести погляд з обличчя нижче і уявити, що його причиндали в трусах в рожеву квіточку. Так чомусь одразу смішно :D
Це взагалі-то відомий психологічний трюк :угу: Пропонують, коли неприємна розмова - з начальником якимось, наприклад, тобто піти кудись не варіант - щось таке смішне уявляти. Помістити себе на стелю і звідти позирати на його лисину. Ось у тебе взагалі класний приклад. Можна щось домалювати йому. Роги там, ратиці, хвіст :D

• Це смішно!
Реакції: E.N
Треба щоб Ф'ям це якусь тему підняла. Хочу вас читати.

Назад
Зверху Знизу