Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як полюбити всіх людей?
Любов до всіх людей - це складна і вимоглива річ, але це можливо. Основна ідея полягає в тому, що кожна людина має свої унікальні погляди, досвід та відчуття, і що кожен з нас може бути з користю для інших.

Щоб полюбити всіх людей, потрібно:

1. Подивитися на речі з іншої точки зору.
2. Пошукати спільне з людьми.
3. Навчатися сприймати інших людей без забруднення від минулого досвіду чи стереотипів.
4. Використовуйте емпатію, щоб зрозуміти чужі почуття та емоції.
5. Говоріть з людьми та відкривайтеся для них.
6. Виключити з життя заздрість та інопланетне поведінки.
7. Підтримувати взаємодію з іншими людьми на основі поваги та любові.

Намагайтеся дивитися на людей з гарного боку та намагайтеся осягнути їхні почуття та ідеї. Це не легко, але з часом практики це може стати природним і допомогти покращити взаємини з оточуючими.

Підозрюю що ближні вони і в Африці ближні. Сидиш вдома - діти до тебе ближні, пішов у магазин - ближні стоять біля тебе в черзі за ковбасою, їдеш в маршрутці, ближні їдуть з тобою. Не вимагається в цей час любити всіх австралійців і всіх китайців.
Нарешті з"ясувалося. :клас: Ближні це ті, хто поруч в одному просторі в конкретний час.

Що означають слова заповіді - “Люби свого ближнього, як самого себе” (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
)?
Ця заповідь означає, що ми повинні дбати про інших людей так само як і про себе. Це означає не тільки поділитися з ними матеріальним, але й помогти їм духовно та емоційно, більш турбуватися про їхні потреби, проявляти увагу та звичку бути терплячим і доброзичливим до них.

Також ця заповідь наголошує на тому, що ми повинні любити та поважати себе так само як і інших, і що любов до себе та до інших повинна бути в рівновазі. Це означає, що ми повинні бути повністю свідомі своїх дій та відповідально підходити до власної самооцінки та уваги до себе, а також розвивати свою емпатію та любов до інших людей.

Поясни більш розширено як ми можем любити ближнього як самого себе.
Любов до ближнього як до самого себе означає, що ми маємо ставитися до інших людей з любов'ю, повагою та розумінням - так само, як ми ставимося до себе. Це означає, що ми прагнемо діяти в інтересах інших людей так само, як ми діємо в своїх власних інтересах.

З одного боку, це може означати, що ми стараємося допомогти іншим людям у потребі, поділитися з ними своїм часом, знаннями, досвідом, матеріальними благами і так далі. Але це також може означати, що ми намагаємося спілкуватися з іншими з повагою та взаєморозумінням, проявляти емпатію та співчуття, підтримувати їх у труднощах та слухати їх.

Принцип любові до ближнього як до самого себе іноді використовується як тактика поведінки, коли ми не знаємо, як діяти у визначеній ситуації та приймаємо через це рішення, що базуються на добрій волі та повазі до інших людей. Ми завжди повинні пам'ятати, що кожна людина має свої унікальні потреби та характер, і що наші дії повинні бути зорієнтовані на допомогу їм у розвитку та самореалізації.

Я не знаю, здається ці заповіді спеціально настільки просто написані, максимально лаконічно, просто щоб поголовно всі їх зрозуміли. І ось дві тисячі років минуло, а в людей досі запитання що ж там мається на увазі.:незнаю:
Я взагалі то і в бога не вірю. Ну ок, типу не засуджувати інших , не ображати. Як захищатись?

А для чого бог взагалі щоб когось любити?
Ягбе в країні безожників совку так само пропогандували з любов'ю і повагою один до одного ставитись.
Не знаю. В мене з ним свої рахунки. Не хочу я в нього вірити .

Як бот у вас пише? Як ви його додали?

:D. Так і е. Як захворів син то я сказала все, нема бога і я не хочу вірити в цю примеру, яка дае людям біди. Дае війни і смерть, горе.
Думаю, не варто в усьому звинувачувати бога. Ось як я це бачу:
Наприклад, завела я пташок, зробила для них сад, де вони можуть співати, плодитися, тобто жити. Якась птаха переїла зерна і захворіла, інші побилися, ще якась з'їла ядовитого жука.
А потім ті птахи кажуть: для чого ти послала нам ці страждання? Так я ж нічого не посилала, я просто завела пташок і дала їм місце де жити.

Чоловіки кумедні :любов:
Да уж. :хмммм: :іржач: (це не перекладається як треба). Ну такі петросяни бувають, що аж. Як що-небудь ляпнуть! І, між іншим, дещо вкладається в кластери.

Наприклад. Якось я писала, що ніколи не виходжу з дома ненафарбованою. Др.алекс (пам"ятаєш, такий був в овочевій і тут) одразу: "Що, все так погано?". Ну, твою ж дівізію :рл: :іржач:
Чи нещодавно, коли я до рисової дієти готувалася. Кажу чоловіку: "Я вже сиділа колись на такій, але я тоді була занадто молода і здорова, щоб відчути зміни". Він: "А зараз ти що, хвора та стара?".

Твою ж дівізію-2.

От що це? Що за потреба гіперболізувати? Чи у них у всіх таке, чи не у всіх? :іржач:

Ну Ганна же впевнена що тоті пташки зобов'язані ніколи не хворіти, не битися і не вмирати, а тільки клювати зерно і бути вгодованими і задоволеними.
Можливо, вона просто не дивилася з іншого боку. Вважала, що все посилає бог, а зіткнувшись з нещастям, зневірилася. Так часто буває, коли завищені очікування.

Назад
Зверху Знизу