Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лена, каву фоткала? :)

У мене таке:

24-03.jpg
О, забула! Бачу птаха типу "тукан"

image.gif

весна рожеві окуляри
згубила в парку у траві
олег знайшов і вірш павличка
здав в бухгалтерію як звіт
(с) Меланія Дереза
Оцей вірш мені незрозумілий. Як співвідносяться рожеві окуляри із віршем Павличка?

Оцей вірш мені незрозумілий. Як співвідносяться рожеві окуляри із віршем Павличка?
Прийшла весна і якийсь Олег, який читає вірші поета Павличка, так перейнявся тим, що відбувається в природі та організмі, що побачив усе "у рожевих окулярах". І так це все відчув, що замість звіту здав вірші :D

Я полюбила чорний шоколад. Раніше любила молочний, бо чорний був надто гірким. Але останнім часом молочний теж не подобався, бо дуже приторний. Пробувала змішувати обидва, ну так ще нічого. Аж ось спробувала чорний пористий, а він смачний. Та може це тому, що зараз їла Міленіум і Рошен, а у Короні, який я люблю, начебто вміст какао більший, тому він може бути більш гірким. А може це через пористисть не так відчувається смак.
Але зараз я так дивлюся, що хочеться кожен день їсти шоколад.

Та ти женеш :-) Не може бути, щоб ти це не зрозуміла :)

У мене ще є версія, що Меланія Дереза так на тебе діє. В сенсі, як бачиш "Меланія Дереза" - зараз буде щось таке незрозуміле, тож мозок й відмовляється інтерпретувати :)

Та ти женеш :-) Не може бути, щоб ти це не зрозуміла :)

У мене ще є версія, що Меланія Дереза так на тебе діє. В сенсі, як бачиш "Меланія Дереза" - зараз буде щось таке незрозуміле, тож мозок й відмовляється інтерпретувати :)
Ні, Меланія тут ні до чого. Але мені часто не вистачає логічних зв'язок.

Я полюбила чорний шоколад. Раніше любила молочний, бо чорний був надто гірким. Але останнім часом молочний теж не подобався, бо дуже приторний. Пробувала змішувати обидва, ну так ще нічого. Аж ось спробувала чорний пористий, а він смачний. Та може це тому, що зараз їла Міленіум і Рошен, а у Короні, який я люблю, начебто вміст какао більший, тому він може бути більш гірким. А може це через пористисть не так відчувається смак.
Але зараз я так дивлюся, що хочеться кожен день їсти шоколад.
Чатбот докладно про шоколад все написав :любов: - і так написав, немовби дав індульгенцію на його вживання, хороший ботик :-)

Тут він залізний! :D
Хто він? Зв'язок чи що? Я писала про зв'Язки.
Для мене тут погано розкрито. Колись обговорювали з тобою вірш, він тобі сподобався, а мені був незрозумілий, то я припустила, що там один сенс, Римма - інших, а потім виявилося, що автор вкладав взагалі третій.
Звісно, якісь моменти у творах кожен інтерпретує по-різному, так і має бути, бо в кожного свої асоціації, але загальна картина має бути зрозуміла.
Я б тут принаймні написала не Олег знайшов, а Олег надів.
Втім, не буду стверджувати, що я права, може це лише я не догнала :)

Більшість котів сказали би: та не чіпайте нас! :мораль: Ми нікуди не бажаємо їхати, нас і тут непогано годують :пляж:
У зв'язку з теплом у мене тут засилля котів. Усіх мастей та розмірів. На сонечко повилазили, насичуються. Їх реально багато. Але ситі, з нашийниками від бліх, тітоньки доглядають. Винесла їм сьогодні всякі обрізки/ошметки м'ясні, дякую, звичайно сказали, але так, зверхньо і не поспішаючи :)

Цей вірш може бути різноманітно інтерпретований, так як кожен може тлумачити його по-своєму. Проте, в загальному, можна вважати, що вірш описує звичайну історію з життя - людина знаходить щось, що було загублене перед тим, як побачити світ світла, та передає це далі, як звіт бухгалтерії. Вірш може символізувати те, що навіть те, що здається незначним і випадково знайденим, може мати велике значення для інших людей і навіть для цілого світу. Також можливо, що вірш описує роздуми про зміну, тому що весна - це час перемін, зміна в природі та житті. У будь-якому разі, важливо зазначити, що кожна людина може тлумачити цей вірш по-своєму, тому що лірика цього вірша доволі експресивна та дозволяє різні інтерпретації.
:-)

Який більш до вподоби?

в галини як побачить гната
метелики у животі
а згодом десь в районі шлунку
тяжкий метелика ефект

лисички море підпалили
його метелик загасив
але відбувся на чукотці
в той час метелика ефект

Ф'ям, твій вибір я пам'ятаю :)

Який більш до вподоби?