Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це і так зрозуміло, бо в мене немає такої другої натури, мені не хочеться даремно ображати людей. Щоча, якщо недаремно! :зуби: Якщо вони самі почали писати якусь нестерпну дурню, то можу не втриматися :) Наприклад, якщо це алекс_ангел. Як втриматися від ущіпливості, якщо дорослий дядька біля 40 років жаліється на те, що йому батько не допомогає?
От думаю , що та зла натура і е дійсністю а добра натура то маска . Взагалі ображають інших людей, тільки ті, що самі мають проблеми .

Ого:D. Шо там таке цікаве
Наприклад, "Граємо в слова, тема тільки живе". Пропоную тут в таке пограти - тим більше, що тут слова треба українські. Непогано б освіжити в пам"яті українскі назви тварин, птахів, квітів :клас:

Якщо вони самі почали писати якусь нестерпну дурню, то можу не втриматися :)
Але ти ж не будеш для цього створювати окремий акк для матюків. Під яким будеш, під таким і вкажеш куди, з ким і як довго :D

От думаю, що та зла натура і е дійсністю а добра натура то маска.
Взагалі ображають інших людей, тільки ті, що самі мають проблеми .
Навіть дивно, що ти якось сумнівалася, коли задавала такі питання :) Хіба могло бути інакше? :)

Пом'ятаю після 24.02 прийшов на хф і як раз під час обстрілів, як не зайдеш почитати що як, так треба було гортати пару сторінок стрічки, бо там блаженні в ЛОЛ гралися
А ти не читай "нові повідомлення", а одразу йди в ту тему, яка тебе цікавить :) Я постійно читаю "Обстріли.." Головний - і одразу тема Обстріли. Ніяких ЛОЛів! :мораль: :) І так, згодна, що в той особливо складний час гратися в дурню - некомільфо. Я про ЛОЛ на багато місяців забула і зайшла туди тільки восени, здається.

Хоча можна зрозуміти і тих гравців. Може, вони так стрес компенсують.

Але ти ж не будеш для цього створювати окремий акк для матюків. Під яким будеш, під таким і вкажеш куди, з ким і як довго :D
Я про те, що ображати людей все таки іноді хочеться, бо вони дають привід! :) Хоча що таке ображати і як "ображати" відокремити від "справедливої відсічі". Багато хто з форумних хуліганів напевно ж вважає, що не даремно ображають когось, а вони "самі напросилися".

Це людина, яка робить вигляд, що вона добра і порядна. А в другому акку проривається справжня натура.
Ти зарядку то робиш?
У мене то результат вражає.

Переглянути вкладення 13227005
А то ще бібліотекарку застали за чаркою.
Хіба так можна.

Кречет.

hol_m.jpg

Ти зарядку то робиш?
У мене то результат вражає.

Переглянути вкладення 13227005
А то ще бібліотекарку застали за чаркою.
Хіба так можна.
Ну от навіщо ти поєднав 2 фрази в одне повідомлення :D Бо на першу частину хочеться поставити лайк, а на другу дизлайк :D

Назад
Зверху Знизу