Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Добрий раночок всім . По кавусі і в бій .
Давайте обговоримо сьогодні одну тема. Може добра і порядна людина, мати інші аккаунти і з них писати гидоту і матюччя ? Я вважаю, що ні. Тоді це зла людина чи добра чи два в одному?

Давайте обговоримо сьогодні одну тема. Може добра і порядна людина, мати інші аккаунти і з них писати гидоту і матюччя ? Я вважаю, що ні. Тоді це зла людина чи добра чи два в одному?
Другий аккаунт це обман. Обман це зло.
Є ще варіант - у людини роздвоєння особистості, використовує їх за станом.
Перша кава :кава:

Є ще варіант - у людини роздвоєння особистості, використовує їх за станом.
Перша кава :кава:
Я до того, що багато хто на хф то мае . От цікаво .

Це людина, яка робить вигляд, що вона добра і порядна. А в другому акку проривається справжня натура.

Думаю, що всі форуми та інші мережі з акками - це поле неоране для психологів, і чого вже приховувати - для психіатрів
Та взагалі все - не оране поле, бо дуже мало людей зі здоровою психікою. Але так - в соцмережах то дуже гарно видно. Для декого це можливість проявити справжню натуру, і деякі з цих людей живуть поряд з нами, і ми навіть не здогадуємося яке воно.

Давайте обговоримо сьогодні одну тема. Може добра і порядна людина, мати інші аккаунти
мати інші аккаунти - може :)
і з них писати гидоту і матюччя ? Я вважаю, що ні. Тоді це зла людина чи добра чи два в одному?
А ось раз так - то вона скотиняка така. :мораль:

Не обов"язково. :) Наприклад, у мене залишився клон від колишнього маскараду, я його іноді використовую для гри в розділі ЛОЛ. Щоб не засмічувати основний акк. :) Люблю іноді пограти в різні легенькі дурниці :D А якщо б грала з основного, вже давно б було 100к+ повідомлень :незрозумію: :D

Не обов"язково. :) Наприклад, у мене залишився клон від колишнього маскараду, я його іноді використовую для гри в розділі ЛОЛ. Щоб не засмічувати основний акк. :) Люблю іноді пограти в різні легенькі дурниці :D А якщо б грала з основного, вже давно б було 100к+ повідомлень :незрозумію: :D
Але ж ти не матюкаєшся з того акка, не ображаєш інших.
Клон з маскараду тут у всіх можна знайти :D

Але ж ти не матюкаєшся з того акка, не ображаєш інших.
Це і так зрозуміло, бо в мене немає такої другої натури, мені не хочеться даремно ображати людей. Щоча, якщо недаремно! :зуби: Якщо вони самі почали писати якусь нестерпну дурню, то можу не втриматися :) Наприклад, якщо це алекс_ангел. Як втриматися від ущіпливості, якщо дорослий дядька біля 40 років жаліється на те, що йому батько не допомогає?

Це і так зрозуміло, бо в мене немає такої другої натури, мені не хочеться даремно ображати людей. Щоча, якщо недаремно! :зуби: Якщо вони самі почали писати якусь нестерпну дурню, то можу не втриматися :) Наприклад, якщо це алекс_ангел. Як втриматися від ущіпливості, якщо дорослий дядька біля 40 років жаліється на те, що йому батько не допомогає?
Боже, навіщо ти його згадала :рл: :D

Назад
Зверху Знизу