Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Та я зрозуміла. Погодиться, куди ж діватися, якщо не одужує.

Просила шоколадку. Принесли. Міленіум, а я люблю Корону. З'їла, звичайно, бо це ж шоколадка. Але наступного разу треба уточнювати одразу, думала, що ще домовимося, а вийшло ось так.
А ви який шоколад любите?
І Міленіум згодиться, і Корона, і Мілка :угу: мабуть, я не дуже вередлива в шоколаді :їжа:

Та я зрозуміла. Погодиться, куди ж діватися, якщо не одужує.

Просила шоколадку. Принесли. Міленіум, а я люблю Корону. З'їла, звичайно, бо це ж шоколадка. Але наступного разу треба уточнювати одразу, думала, що ще домовимося, а вийшло ось так.
А ви який шоколад любите?
Я обожнююююю шоколад.

Насправді треба навпаки.
До речі, не факт, що це допоможе. Я до лікарів почала звертатися тільки коли з'явилася корона. Минулого разу - щойно як виявила температуру. І що?.. Тест негативний, який вони ще й робити не хочуть, через тиждень - рентген теж без патологій. І коли я вже сама ще через місяць пішла на МРТ, виявилося, що була пневмонія, вже й пройшла, і трохи там матового скла.
А в лікарів діагноз ****еїт. То ще добре що я їм не повірила, була впевнена, що все набагато гірше, ніж вони думають, бо кашель був страшенний, то сама лікувалася бронхофітом, коли мені назначили просто муколтичні препарати і міняли їх кожен тиждень - один не допоміг, значить інший :rolleyes:

Вчора їхала через Северку. Чи можна до цього звикнути .

Невже кінець сьогоднішнього дня :D. Я не розмовляю..... можу писати і мовчки посміхатися.

Назад
Зверху Знизу