Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Погода дуже мрачна . Але пташки співали вдень.То погода
В мене на все одна причина![]()
Я ще й ненавиджу зиму.Погода нікудишня, і кінець зими як завжди тягнеться безкінечно.
Не мрачна, а похмура.Погода дуже мрачна . Але пташки співали вдень.
Буся його не долюблюе . Тому він там ховаетьсяОно котяндрій лежить. Ви шо, його не любите?
Буся теж сумна?
Кицька була перша. Йому вже 10 років а Буся молодша на 3Буся теж сумна?
А як же ви завели кицьку, якщо ти лю собачок?
То зайві деталі, аж таких намірів я не малаВ мене після бахмуту очєчко треноване добре)
Там часто жим жим робило))
Ну то як кіт з'явився?Кицька була перша. Йому вже 10 років а Буся молодша на 3
То погода
В мене на все одна причина![]()
В нас була кішка і вона захворіла, мы її приспали, в неї рак був. І взяли це чудо в сусідів.Ну то як кіт з'явився?
Я на вихідних зустрічалась з друзями і їла солодощі та смаколики. Сьогодні потоенувалась на славу, чуть не вмерлаТа зараз магнітні бурі. Тут би на небесну вісь не налетіти
Магнітні бурі в мене теж входять до визначення "погода"Та зараз магнітні бурі. Тут би на небесну вісь не налетіти
Нічого не знаю (поскакала зі скакалкою) :прыгун:Я на вихідних зустрічалась з друзями і їла солодощі та смаколики. Сьогодні потоенувалась на славу, чуть не вмерла. Старість як не крути .
Не поскакала зі скакалкою, а пострибала зі стрибалкою.Нічого не знаю (поскакала зі скакалкою) :прыгун:![]()
Це смішноНе поскакала зі скакалкою, а пострибала зі стрибалкою.