Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В мене вчора на ніч розрядилася читалка, тож я стала дивитися перший-ліпший фільм. Там жінка, щоб виховати чоловіка, взяла що основу дресирування собак. Не знаю чим справа закінчилася, ще не додивилася ))
:D

Таким сумнівним особистостям можна відповідати щось: чекаю перемоги наших.
І якщо запитають, а наші це хто, то можна одразу робити невтішні висновки.
Не знаю як ще їх перевіряти.
Але треба якось співрозмовника із зони комфорту вивести.
Та звичайна сусідка. Ну явити, що вона любить попліткувати, все про сусідів знати, а тут людина поїхала надовго. Звісно, що коли повернулася, та пристала з питаннями де була і що робила.
Можна відповісти: а чому ви цікавитеся? )))

Може))
Дай мені помріяти
Які там очі.... Я не можу
Ну ти хоч би фотку перефоткала )) ще й нам би ці очі показала.. що там за очі, може і не варті вони того :ги:

Останнє редагування:
Та звичайна сусідка. Ну явити, що вона яка любить попліткувати, все про сусідів дати, а тут людина поїхала надовго. Звісно, що коли повернулася, та пристала з питаннями де була і що робила.
Можна відповісти: а чому ви цікавитеся? )))

:ги:
Я там не живу років із п'ятнадцять. Так з'являлася. Але раніше таких розпитувань під час зустрічі не було. Я зайшла забрати ключі та подивитися, що там із вікнами та взагалі. Якщо бі не її спадковість зі сторони мамі-комуняки я бі може й уваги не звернула.

Я там не живу років із п'ятнадцять. Так з'являлася. Але раніше таких розпитувань під час зустрічі не було. Я зайшла забрати ключі та подивитися, що там із вікнами та взагалі. Якщо бі не її спадковість зі сторони мамі-комуняки я бі може й уваги не звернула.
А, я думала, що це тут, де ти живеш, сусідка. Але все одно не бачу там нічого. Чим би вона могла зашкодити? Ти гадаєш, що хотіла щось розпитати, і ті дані кудись передати? Але що такого ти можеш розповісти?

По твоїй логіці Алана Уотса треба піддати ретельному ****ізу шо він там настрочив. :перекур:
Мені здається, ти мене не зовсім зрозумів. Я взагалі не проти туманних відповідей, мені, навпаки, це подобається, тому що є поле для уяви. Можна розуміти як хочеться.

Це мені нагадує методику моєї Вчительки. Вона нам каже: не питайте, як робити те чи інше завдання. Як розумієте, так і робіть. Це багато кого дивує у нас ;) Бо учні все ж таки хочуть ясності і чітких вказівок.

Щодо Алан Уотса - мені подобається те, як він популяризує дзен, його манера викладати мені подходить.

Але відповіді учителів дзен мене все-таки дуже смішать :іржач:

А, я думала, що це тут, де ти живеш, сусідка. Але все одно не бачу там нічого. Чим би вона могла зашкодити? Ти гадаєш, що хотіла щось розпитати, і ті дані кудись передати? Але що такого ти можеш розповісти?
Нічого не можу розповісти та й не хочу:) Але вона підозріло настирлива особа. Ну, її.
Сусіди мої ні в чому такому не помічені. Сусід по тамбуру здичав трохи, але то таке :)

Нічого не можу розповісти та й не хочу:) Але вона підозріло настирлива особа. Ну, її.
Сусіди мої ні в чому такому не помічені. Сусід по тамбуру здичав трохи, але то таке :)
Здичавів - то заріс? Чи ще й на поведінці відобразилося? Згадалося мені оповідання про поміщика Салтикова-Щедрина ))))

Жах у тому, що багато хто так у повсякденному житті розмовляє

- Юра, ти їстимеш?
- Погода рибна
- Юро, сьогодні немає риби, є пироги
- Треба ловити ідеї доки не охолонут
Це справжній діалог. Юра мав на увазі, що в нього ще є бажання попрацювати, поки охолонуть пироги. Юра нефіга не дзен буддист і не кришнаїть навіть. Юрко просто чоловік Ніни. Але весь такий загадковий. :D

Останнє редагування:
Жах у тому, що багато хто так у повсякденному житті розмовляє

- Юра, ти їстимеш?
- Погода рибна
- Юро, сьогодні немає риби, є пироги
- Треба ловити ідеї доки не охолонули
Це справжній діалог. Юра мав на увазі, що в нього ще є бажання попрацювати, поки охолонуть пироги. Юра нефіга не дзен буддист і не кришнаїть навіть. Юрко просто чоловік Ніни. Але весь такий загадковий. :D
в мене мама так часто робить. Заміть прямо відповісти на питання :)
Зарос, схуд, але речі ще пере :)
в нього немає жінки чи поїхала?

Мені здається, ти мене не зовсім зрозумів. Я взагалі не проти туманних відповідей, мені, навпаки, це подобається, тому що є поле для уяви. Можна розуміти як хочеться.

Це мені нагадує методику моєї Вчительки. Вона нам каже: не питайте, як робити те чи інше завдання. Як розумієте, так і робіть. Це багато кого дивує у нас ;) Бо учні все ж таки хочуть ясності і чітких вказівок.

Щодо Алан Уотса - мені подобається те, як він популяризує дзен, його манера викладати мені подходить.

Тим більше вони не туманні, просто ти їх називаєш туманними.

Назад
Зверху Знизу