Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це я не знаю. Так про себе не треба думати .Спіймав себе на думці, що я збочинець якийсь)
От що в мене в голові ?)))
Торт з кремомАбстракція. Які у вас асоціації? ))
На картині зображена дівчинка біолог-експерементатор. Про це явно говорить полідактія у водоплавного кота і риби, що ширяють у повітрі. Книга в руках дівчинки вказує на те, що незабаром настане час рослин. Виконано полотно в позитивних тонах, які говорять, що нічого страшного не відбувається, просто новий виток розвитку життяОсь вам завдання. Що ви думаете про цю картинку .
Переглянути вкладення 13223085
Півонії на дачіАбстракція. Які у вас асоціації? ))
Абстракція. Які у вас асоціації? ))
Куди?
Це уже цікавіше.
На картинці бачу нахабну руду мордуОсь вам завдання. Що ви думаете про цю картинку .
Переглянути вкладення 13223085
Ага. ДаЦе уже цікавіше.
Діти сказали, що дівчинка наколдувала котову мріюНа картині зображена дівчинка біолог-експерементатор. Про це явно говорить полідактія у водоплавного кота і риби, що ширяють у повітрі. Книга в руках дівчинки вказує на те, що незабаром настане час рослин. Виконано полотно в позитивних тонах, які говорять, що нічого страшного не відбувається, просто новий виток розвитку життя)
БезкінечністьАбстракція. Які у вас асоціації? ))