Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ой. Але гарно шо мы розуміємо це .Які чоловіки до нас прибилися... казанова з тираном ))
Паша нас заігнорив. Бо я вимагаю українську. А йому незручно, коли три розкладкиПочала читати ту книжку (Жінка. Підручник для чоловіків) в пдф-форматі, а там картинки.
Ось дуже знайома
![]()
а давай!Я сьогодні в 21.30 буду дивитись стрім психолога. Ну такий ваууу чоловік. Можу поділитись посиланням
ні, навіщо, я просто іржуА, то може я не звернула уваги, що ви його про щось питали![]()
ну, Казанову начебто всі любили, на відміну від Дон Жуана.Ой. Але гарно шо мы розуміємо це .
ну, нічого, тепер у нас в темі житиме свій точно такий же собакаПаша нас заігнорив.
йому незручно, коли три розкладки![]()
Зато людям абсолютно не скучно було житиКолись на старій квартирі, зверху жила сусідка з чоловіком. В них дуже часто вечорами крики, биття посуду, ляпаси чутно було. Але ж потому сразу вони ****ались як кролі на скіпучому ліжку, зі стонами гучними жінки та гирчанням чувака)))
То є так пані, всі мене люблять)
І я всіх!))
не скажу що я подумалану, нічого, тепер у нас в темі житиме свій точно такий же собака
Це ж емоційні гойдалка. Звичайно не скучно. А в якийсь момент стане не добре всим.Зато людям абсолютно не скучно було жити![]()
Мабуть те що і я ...не скажу що я подумала![]()
Ну в мене е таке ж бажання але я розумію, що то буде затикання моїх дірок в потребах і до добра не доведе . Бажаю тобі зустріти людину , яка покохае просто так і ти її.Ось нарешті ви мене зрозуміли !)
а ти подумай. Тільки не прив'язуйся до картинкиНе можна так інтригувати
![]()
"Ось так, собака!" (с) (Пєхов, "Іскри і вітер")а ти подумай. Тільки не прив'язуйся до картинки