Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А фото? щобі розуміти, якого воно розміру, товщини вішло :)
Сама пекти ніяк не зберуся
Якщо зберешся, тоді можу рецепт написати. Ну, взагалі май на увазі, що це просто прісний хліб. Я може якось смачно описала, але це тому, що я люблю хліб :)

Це ти печеш? Я колись із півроку пекла хліб на заквасці, а потім поїхала у відпустку, після цього нову закваску так і не зробила. Тож не печу вже ))
І я так подумала :)

Хупавий схоже на хіповий, у сенсі гарний, а не приналежність хіппі )) так що все логічно :)

Майже піца.
Доречі, яка в мене піца на вулиці. Неаполітанська найкраща.
Так, можна було б накидати чогось ))
Але його їла просто з сиром як бутер. І без сиру.
А ти там вчись її готувати, визнавай секрети. Повернешся - приготуєш і пригостиш :D

О, я знайшла як перескакувати на будь-яку сторінку! А мені ж цього не вистачало!

А ти там вчись її готувати, визнавай секрети. Повернешся - приготуєш і пригостиш :D
Бутер чотири сира?

Не поділяться.
Син купує на тонкому тісті в нас у домі. Смачно і дуже приємна ціна, приємний ресторанчик. А я ходжу трохи далі купувати неаполітанську піцу. Вона на пишному тісті, здається що будеш одне тесло їсти. Але ні. Соковита, тісто ніжне.
Купувала в них закриту піцу - теж дуже смачно. Тісто інше, як трохи кисле тісто. Навіть не знаю як пояснити. Начинки ще більше ніж на відкритій. Такий величезний чебурек.
З недоліків - ціна. Дорогувато. Роблять на дровах. Піца пахне трохи дровами, мммм

Хто там вчився лаятися українською? Тут трохи є у словничку :D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це ти печеш? Я колись із півроку пекла хліб на заквасці, а потім поїхала у відпустку, після цього нову закваску так і не зробила. Тож не печу вже ))

І я так подумала :)
Да, то мої батончики

Хто там вчився лаятися українською? Тут трохи є у словничку :D
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Прийшла Іронія і почала вчити поганому :D

Назад
Зверху Знизу