Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Про хом'яка не пам'ятаю.
Це було давно, ще на "світанку Інтернета" :)

Айвенго, так можна казати? (зрозуміло, це калька). А як буде, щоб не калька? :rolleyes:

Так ось, було так. Хом"як десь пропав. Господарі думали - збіг. Аж весною відкрили диван - а він там, голісінький :)
Пам'ятаю про бобра, який узяв людину в заручники! :D
Розповідай! :)

Ось! Ми все правильно робимо!
Уявила собі, як вас з подругою бере в заручники бобер, якому ви випадково забули яблука. "Так, одна залишається тут, а інша швиденько біжить за яблуками! і бананами теж!" :зуби: (демонструє гострі зуби)

Ця історія була в новинах кілька років тому. Я своїми словами.
У Латвії один чоловік повертався додому із зустрічі із друзями. Аж раптом на дорогу вискочив бобер з недобрим поглядом! "Киш-киш!" сказав чоловік, але це бобра не зупинило, і він вчепився йому в ногу. Почалася битва! Бобр не здавався і зміг звалити людину. Але добивати не став, а взяв у полон! Поки нещасний не намагався підвестися звір його не чіпав, але варто було спробувати уповзти вгризався як у колоду. Людина почала дзвонити рятувальникам, розповіла цю трагедію, ті сказали, що треба менше пити і не відволікати серйозних людей. Додзвонився другу – той теж не повірил, але вирішил таки приїхати. Але на шляху його зупинила поліція. Він розповів, що їде рятувати друга від бобра. Його поросили подути у трубочку. На щастя друг був тверезий, але поліція про всяк випадок поїхала з ним де й побачила скоєне лиходійство і допомогли відбили у бобра заручника!
Після чого вже приїхала швидка - зашивати ногу і колоти дупу потерпілому та рятувальники - ловити бобра, щоб відпустити в безпечному місці, щоб тварина не постраждала:D

Завела додаток-блокнотик на телефоні, записувати книги і фільми, що зацікавили. Наче проста річ, а раніше не додумалась. :)

Ще стала записувати кожного вечора мінімум 3 хороші речі, які зі мною трапились за день. Допомагає тримати фокус на хорошому і не впадати в журбу. Цього тижня одна з найбільш вдач - це музей, в який ми за 100 км приїхали на екскурсію, і ця екскурсія могла не відбутись з-за повітряної тривоги, але в результаті ми вдало проскочили між тривогою і відключенням світла. :D

Завела додаток-блокнотик на телефоні, записувати книги і фільми, що зацікавили. Наче проста річ, а раніше не додумалась. :)
Я закладку роблю в гуглі :пиво:
Ще стала записувати кожного вечора мінімум 3 хороші речі, які зі мною трапились за день. Допомагає тримати фокус на хорошому і не впадати в журбу.
:клас:
Взагалі слід частіше собі казати "Все може бути набагато гірше! Слід бути вдячним "дорогому Мрзд", Богу, Космосу (хто во що вірить) і не скиглити! (Ну, це рецепт для мене, я про це не забуваю практично ні на мить. Може, комусь це не допомогає). Наприклад: а як же люди, що досі сидять у подвалах Соледара, Бахмута, а як же ті, що втратили житло, рідних?? Я вже не кажу про тих, хто в окопах по коліно в багнюці.

Та багато людей, які забувають, що може бути набагато гірше і анітрохи не вдячні за те, що є.

Ця історія була в новинах кілька років тому. Я своїми словами.
У Латвії один чоловік повертався додому із зустрічі із друзями. Аж раптом на дорогу вискочив бобер з недобрим поглядом! "Киш-киш!" сказав чоловік, але це бобра не зупинило, і він вчепився йому в ногу. Почалася битва! Бобр не здавався і зміг звалити людину. Але добивати не став, а взяв у полон! Поки нещасний не намагався підвестися звір його не чіпав, але варто було спробувати уповзти вгризався як у колоду. Людина почала дзвонити рятувальникам, розповіла цю трагедію, ті сказали, що треба менше пити і не відволікати серйозних людей. Додзвонився другу – той теж не повірил, але вирішил таки приїхати. Але на шляху його зупинила поліція. Він розповів, що їде рятувати друга від бобра. Його поросили подути у трубочку. На щастя друг був тверезий, але поліція про всяк випадок поїхала з ним де й побачила скоєне лиходійство і допомогли відбили у бобра заручника!
Після чого вже приїхала швидка - зашивати ногу і колоти дупу потерпілому та рятувальники - ловити бобра, щоб відпустити в безпечному місці, щоб тварина не постраждала:D
:іржач:
Усі стурбовані тільки здоров"ям тваринки, а як потерпілому, нікого не колише :-)

2.jpg

Вечер добрий . Читаю канал Української мови і трохи в шоці. Так х слів не знала. Ровер-то велосипед , виявляється.
Читали на той момент чи регулярно збираєтеся це робити? Бо непогано, якби хтось нам підкидав кілька нових слів на день :)

Зайдіть і проголосуйте за Харків. Реєстрація не потрібна
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Де більше населення, там і буде більше голосів. Ясно, що маленьке містечко ніяк не зможе зрівнятися з Києвом, яке б чудове воно не було.
Так що те голосування ні про що. Хоча я підтримала просто через солідарність. Але ось зараз думаю, що не треба було це робити, я й спочатку ще засумнівалася, дивно все це. Ще й з рос переклад, з помилками написано.

Продовження вчорашньої рубрики "Cтрашне з життя тварин" :D
Людина запостила невдале фото - якесь маленьке віконце, у віконці на кшталт чиїх очей на білому тлі. На питання "Що це за фігня?" відповідь - "Це я намагався сфотографувати кота, який заглянув до мене в підвал!" Перший коментар - "Коти тримають тебе в підвалі?" :кот::D

Назад
Зверху Знизу