Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Оверсайз і собаки обдерли коли втікала і ти на стилі. Зараз усе дивно в молодого покоління.
Та годі, в мене ще зі старих часів десь лежить кохтина із нашитими на лікті латками, через що вона й коштувала недешево :D

Цікава рекомендація

Фільм цікавий. Але є зауваження до рецензіїата. Струензе на ешафот відправив не простолюд, а придворна партія. Биренько створили комісію і суд... і опаньки, страта. Нічого дивного в цьому немає, реформи були дуже стрімкими, незрозумілими для одних, а інших невигідними.

на мої панчохи
спокусилась міль
треба перевірить
хутро у кота
© Олівець

реформи були дуже стрімкими, незрозумілими для одних, а інших невигідними.
Ось-ось.. Це нагадує Грузію і Саакашвілі. Як його ненавиділо (і ненавидить) купа народу - яким реформи були зовсім не потрібні, вони ж не дозволяють кума-брата-свата на теплі місця ставити.

Вечер добрий . Читаю канал Української мови і трохи в шоці. Так х слів не знала. Ровер-то велосипед , виявляється.

Зайдіть і проголосуйте за Харків. Реєстрація не потрібна
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ровер-то велосипед , виявляється.
Хто б міг подумати. Я таке слово тільки в сенсі "ленд ровер" чула :)

Подивилася.. "Має багато значень. Від двоколісного велосипеда до назви англійсько-автомобільної компанії".

Зайдіть і проголосуйте за Харків. Реєстрація не потрібна
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Такого ще не бачила - розмістіть картинки вертикально :-) Зазвичай або слово написати, або цифри-букви, або вибрати човни-автобуси :-)

Назад
Зверху Знизу