Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мені вчора таки вдалося змусити себе лягти не о третій, а о другійЦе якийсь капець. Вже який день не можу виспатися - 2 години після того, як вже лягла, читаю, не можу відірватися. От навіщо вони так цікаво пишуть?
![]()
Але ж яке приємнеКнижки то зло![]()
Під лупою начебто можна тицьнути де шукати. З ноуту. Як із телефону не знаюХто в курсі? - у темі тепер немає пошуку? Ото лупа вгорі - то ж по всьому форуму шукає?
Там є вибір, де шукати: "по всьому форуму", "тільки в цій темі"..Хто в курсі? - у темі тепер немає пошуку? Ото лупа вгорі - то ж по всьому форуму шукає?
Отож і я збираюся "поступово зсувати"Мені вчора таки вдалося змусити себе лягти не о третій, а о другій
Буду поступово зсувати до нормального графіка.
А там ще якась трапиться - обов"язково трапитьсяХоча... не факт, бо ще чотири книги з серії залишилося.
Мене оточують дракони!Під лупою
Мене оточують дракони!А сьогодні ще й гламурні дракони!
![]()
Було так. Передивилася серію "Шерлок Холмса", а там він запрошує д-ра Ватсона на оперу "Чарівна флейта" (Моцарта). Я знайшла цю оперу, стала слухати-дивитися. А там дракон!Ще й не аби який, а весь в блискітках.
![]()
Трє'фото і.Відєо)М'якше не можу бути - схудла![]()
Магія. Не було, а тепер є ))Там є вибір, де шукати: "по всьому форуму", "тільки в цій темі"..
Не всі ж такі захоплюючі. Та я й знаю яку наступну серію читатиму, там, здається, трохи менш цікаваОтож і я збираюся "поступово зсувати"Але збиратися і так і зробити - дві великі різниці
А там ще якась трапиться - обов"язково трапиться![]()
А ти усі серії того ж автора, що "Кіндрет" написав, читала?Магія. Не було, а тепер є ))
Не всі ж такі захоплюючі. Та я й знаю яку наступну серію читатиму, там, здається, трохи менш цікава![]()
ЗдраА ти усі серії того ж автора, що "Кіндрет" написав, читала?Хто б міг подумати, що крім вампирів, є ще цікаві!
![]()
![]()
Так, усе перечитала. А чому не має бути інших цікавих? 🙄 Якраз навпаки.А ти усі серії того ж автора, що "Кіндрет" написав, читала?Хто б міг подумати, що крім вампирів, є ще цікаві!
![]()
![]()
Не моль, а міль, не вот, а осьПоїла моль, вот і знижка 300 грн.
Таке враження, деяка міль була розміром з собакуПоїла моль, вот і знижка 300 грн.