Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
От думаю, чому Харків перейшов на російську? Може від страху люди спілкуються мовою на якій думають? Бо все ж страшнувато бувае інколи.
Це ви який час маєте на увазі? Взагалі - колись? То як він тоді міг думати російською, якщо колись був україномовним?
Чи зараз? Так зараз українською майже ніхто й не розмовляв, отже й не переходив.
Про те, як відбувалася русифікація багато написано... Навіть у містах західної України (що для мене було величезним здивуванням) половина рос.

Останнє редагування:
Ну от. В цій аптеці така класна маркетингова фішка. Приходиш з дитиною, дитина зауважує цю стійку з книжками, топає туди, щось собі вподобає, добра матуся купить. Особливо якщо це книги вид.Ранок, бо це ж Харків)
По такому сценарію ми зазвичай туди ходили, а сьогодні змушені були чекати, ну і вивчили уважно весь асортимент)) а там сюрпризи.
Ось кілька днів тому у групі (точно не пам'ятаю яка, здається Українці розмовляють українською") просили повідомляти про схожі випадки. Не щодо продажу, а про використання рос замість мови. Можу пошукати де воно, якщо захочеш поскаржитися. Я думаю, що аптеки досить зароблять, щоб дозволити собі втрати трохи на тих книжках.

Останнє редагування:
віть у містах західної України (що для мене було величезним здивуванням) половина рос.
Зараз немає такого поділу що там точно так, а там так. Всюди встановилося щось опосередковане. Навіть не завжди поймеш хто звідки приїхав.

От думаю, чому Харків перейшов на російську? Може від страху люди спілкуються мовою на якій думають? Бо все ж страшнувато бувае інколи.
шо знач перейшов
сюди бігли бідолахи з сусідніх рос губерній, як от мій дід
шось там у родині трапилось - він ніколи не розказував
але є фотка, доволі пристойна сім'я, там на фотці окрім маленького діда та його старшого брата ще дівчинка
про неї ніхто не знає.
а дід полишив родину пішов судьбє навстрєчу
і все нормально попри голодомор/війну/сталінщину

*) новий перл тупого перекладу, вже сечі немає терпіти
"ЗС РФ навряд чи зможуть провести наступ на півдні України в Херсонській або Запорізькій областях. Річка Дніпро поділяє лінію фронту в Херсонській області і є серйозною перешкодою для маневру. Наявність у Росії багатошарових польових укріплень в Херсонській області та обширних гірничих виробок у Запорізькій області вказує на те, що ЗС РФ віддають пріоритет оборонним операціям в обох галузях", — йдеться у звіті Інституту вивчення війни.
от нікому вичитувати це все, я так думаю якщо вам впадлу на редактуру поставити людей і платити їм нормальні гроші, то нахєра взагалі цей гній читати енд'юзеру так би мовити?

*) новий перл тупого перекладу, вже сечі немає терпіти

от нікому вичитувати це все, я так думаю якщо вам впадлу на редактуру поставити людей і платити їм нормальні гроші, то нахєра взагалі цей гній читати енд'юзеру так би мовити?
Такого зараз багато.
Ось наприклад. Скриня - це ларі.
Переглянути вкладення 13218445

шо знач перейшов
сюди бігли бідолахи з сусідніх рос губерній, як от мій дід
шось там у родині трапилось - він ніколи не розказував
але є фотка, доволі пристойна сім'я, там на фотці окрім маленького діда та його старшого брата ще дівчинка
про неї ніхто не знає.
а дід полишив родину пішов судьбє навстрєчу
і все нормально попри голодомор/війну/сталінщину
Це я про зараз кажу. В магазинах наприклад, нова пошта та і на вулиці , російської більше, ніж до війни.

Це я про зараз кажу. В магазинах наприклад, нова пошта та і на вулиці , російської більше, ніж до війни.
як було так і залишилось
не буду про місто казати, я його не люблю, оці всі соплі про "любімий город" - це не для мене, я звідти звалив та й годі

а в нас нічого не змінилося

як було так і залишилось
не буду про місто казати, я його не люблю, оці всі соплі про "любімий город" - це не для мене, я звідти звалив та й годі

а в нас нічого не змінилося
А я люблю і дуже. Проїхала багато міст і Харків найкращий. А хто звалив, то їх проблеми.

до чого тут Ніна7 :незнаю:
а ви знаєте що у слові НІНА аж дві гелікоптерних майданчика, одна автостоянка та лінія шоб нєпалєвно по ній пройти доки нічого робити :D
та й взагалі це латиниця

до чого тут Ніна7 :незнаю:
а ви знаєте що у слові НІНА аж дві гелікоптерних майданчика, одна автостоянка та лінія шоб нєпалєвно по ній пройти доки нічого робити :D
та й взагалі це латиниця

гадание онлайн бесплатно
игра престолов где читать?
айда на гоа и обратно
альбомы prodigy качать

Назад
Зверху Знизу