Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Весь вечір намагалась сочиняти пиріжки
Але на то мість виходили вірші
Напевно від того, що в голові мої мізки
А треба мати інші....
:незнаю:
шось не залагодилась рима
а може хтось ї шуганув
мені же ж лячно все від того
шо вуха трИмаються там

Залишилось зовсім трохи. І новий рік настане. Нехай уже швидше, щоб бути ближчим до головного бажання, яке в нас зараз одне на всіх, і тому обов'язково здійсниться.
Здійснення!:пиво::нр:

Залишилось зовсім трохи. І новий рік настане. Нехай уже швидше, щоб бути ближчим до головного бажання, яке в нас зараз одне на всіх, і тому обов'язково здійсниться.
Здійснення!:пиво::нр:
:пиво: З нетерпінням чекаємо! :нр: :прапор:

Світло дали. Вже непогано. Буду сподіватися, що більш сьогодні не вимкнуть, хоча від тих відморожених балалайників всього можна очікувати. Новорічного настрою не було, але зараз він трохи покращився, хоч і не святковий. Є прикрашені гілки ялинки, олів'є і тортик. Зробила Захер не за рецептом, а як сама захотіла. Спробуємо :)
Ну, отже, всіх з прийдешнім! Слава Україні! Смерть ворогам! Переглянути вкладення 13216547

Пишіть хто як збирається відзначати. Я мала намір дивитися серіал. Та ось засумнівалася. Я його вчора розпочала... Він про психологію маніяків. Не надто новорічна тема. Але сподобався, дивилася майже до третьої ночі. Те, що про маніяків, якраз не подобається, бо хотілося ж легкого, але подобається, що про психологію.
А легке, таке, щоб прийшлося до душі, не знайшла.

Ну нате вам легкого про психологію(не знаю, правда, чи підійде):
"Дівчино, а покажіть но мені цибулину."
"Будь ласка."
"Та якась вона маленька. Дайте мені нормальну."
"А я вам що, психічну даю?"

Пишіть хто як збирається відзначати. Я мала намір дивитися серіал. Та ось засумнівалася. Я його вчора розпочала... Він про психологію маніяків. Не надто новорічна тема. Але сподобався, дивилася майже до третьої ночі. Те, що про маніяків, якраз не подобається, бо хотілося ж легкого, але подобається, що про психологію.
Почну дивитись серіал 1899 і вишиватиму. :)

Почну дивитись серіал 1899 і вишиватиму. :)
:кава: Почитала відгуки. "Серіал вийшов неймовірно красивим: картинка соковита, антураж реалістичний, чудові костюми". Тобто, в якості новорічного підходить. :пиво:

:кава: Почитала відгуки. "Серіал вийшов неймовірно красивим: картинка соковита, антураж реалістичний, чудові костюми". Тобто, в якості новорічного підходить. :пиво:
Ти не спитала назву серіалу, який я дивлюсь, хоча я це очікувала, а я не писала, бо як завжди, не пам'ятаю. Але вже глянула - Мисливець за розумом.

котик Барсік ☺️
якшо йому вушка трішки притиснути з боків, то він буде схожий на зайчика Барсіка ☺️

котик Барсік ☺️
якшо йому вушка трішки притиснути з боків, то він буде схожий на зайчика Барсіка ☺️
:любов: який гарненький.

image.jpg

Втопила ляльку Вуду в унітазі. П'ю шампанське. З новим роком!
Яка назва серіалу?

Назад
Зверху Знизу