Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Це була опція, можна було поставити галочку чи ні. Я побачила тему Дімокса про новорічні :шарики: і швидко увімкнула їх, бо люблю цю фішку ХФ :любов: Добре, що хоч щось залишилося от "старого лампового ХФ" :)
Вони у мене самі з'явилися, раптом :)

А для мене Єгипет - це з часів фараонів. Коли про мусульманство ще ніхто й не чув. Взагалі, маячня якась: Єгипет, з прадавнєю релігією *пантеон богів Озіріс, Ізіда, Гор, Тот і інші* - і раптом мусульмани?! :незрозумію: :-)

Щодо нікому не треба не перебільшуй. Мені, наприклад, цікаво. :)
Кому треба дивитися астрологічний прогноз для неіснуючої цивілізації?

А чому ти мені це адресувала? Я хіба таке люблю?
Ти ж доросла, нафік ця еротика для прищавих підлітків. :)
назустріч пре велоцераптор
У Мюнхені їх скажено багато на скажено велики швидкостях. :ги:

Кому треба дивитися астрологічний прогноз для неіснуючої цивілізації?
Гадаю, звідти можна щось корисне почерпнути. Наприклад, які аспекти показують кінець цивілізацій.
Якщо проста відповідь на твоє питання - мені треба. Але натальну карту для таких цивілізацій не зробити, так що.. зловлю облизня :)

У мене також нема! Це утиск!:ридаю:
Знайшла книгу про динозавра, тобто дракона ;) Автор той же Юрій Винничук. "Місце для дракона".
:крокодил:

— Слухай, скільки тобі, кажеш, літ?
— Вже вісім, — відповів дракон.
— Пити можна. Дай йому, старий. Хай дзьобне, їдять його мухи.
Дракон узяв пляшку, покрутив, понюхав і обережно перехилив.
— Ну-ну, ти не захоплюйся! — заметушився князь. — Такому, як ти, й діжки мало.
— Смачно, — облизався дракон.
— Ну от, посмакувало. Це мені кум з Волощини привіз… Ти от віршики тут пописуєш, книжечки почитуєш, а я мушу головою в стіни гупати. Гризь щоденна! У мене донька — курріпочка! Скоро двадцять стукне. А вона ще діва. Ти знаєш, що це таке? Куди тобі! Сказано — дракон. А я батько, я мучуся, переживаю. Одна в мене дитина… Ти от заліз у свою печеру та й у вус не дмеш. А лицарі глузують. Тут же понаїхало хто й зна звідки! У них же дракони не те що ти. Порядні… Вилізли, пережерли сотню-другу народу, потоптали села, ниви — все, як повинно бути. А ти… лінюх… ну, хіба ж так можна?
Дракон ликнув з пляшки і задоволено ремигнув.
— Не давайте йому більше, — сказав пустельник. — Ще бешкетувати почне.

:-)

Питання таке. Що за "літ" у творі? чому не "років"? Автора "зкацапщеним" ніяк не назвеш.

Питання таке. Що за "літ" у творі? чому не "років"?
Не Айвенго дозволяється відповісти? :)
Те саме, що й років, але рідко-давно вживане.
Літо - те саме, що рік.
"Либонь, уже десяте літо, Як людям дав я "Кобзаря". А їм неначе рот зашито" (Шевченко Т.Г.).
Або ще приклад - одноліток, наголос на другому складі - корінь-основа та сама. :)

Останнє редагування:
Знайшла книгу про динозавра, тобто дракона ;) Автор той же Юрій Винничук. "Місце для дракона".
:крокодил:

— Слухай, скільки тобі, кажеш, літ?
— Вже вісім, — відповів дракон.
— Пити можна. Дай йому, старий. Хай дзьобне, їдять його мухи.
Дракон узяв пляшку, покрутив, понюхав і обережно перехилив.
— Ну-ну, ти не захоплюйся! — заметушився князь. — Такому, як ти, й діжки мало.
— Смачно, — облизався дракон.
— Ну от, посмакувало. Це мені кум з Волощини привіз… Ти от віршики тут пописуєш, книжечки почитуєш, а я мушу головою в стіни гупати. Гризь щоденна! У мене донька — курріпочка! Скоро двадцять стукне. А вона ще діва. Ти знаєш, що це таке? Куди тобі! Сказано — дракон. А я батько, я мучуся, переживаю. Одна в мене дитина… Ти от заліз у свою печеру та й у вус не дмеш. А лицарі глузують. Тут же понаїхало хто й зна звідки! У них же дракони не те що ти. Порядні… Вилізли, пережерли сотню-другу народу, потоптали села, ниви — все, як повинно бути. А ти… лінюх… ну, хіба ж так можна?
Дракон ликнув з пляшки і задоволено ремигнув.
— Не давайте йому більше, — сказав пустельник. — Ще бешкетувати почне.

:-)
Яка милота :любов:

Назад
Зверху Знизу