Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Все, що зараз спадає мені на думку я все одно пощу тут.
Є такий автор Горобець. Смішно пише, але рос. Ось мій вільний переклад :-)

ніл армстронг в чотирьох скафандрах
сміливо визирнув в пітьму
і вирішив цілком суворо
та ну її назовню ту

То же самое происходит и с планетами. Для них это продолжается, возможно, одну-две секунды. А здесь, на земле, люди начинают ******* друг друга и могут заниматься этим в течение нескольких лет. В это время им кажется, что они ненавидят друг друга, или что они должны ******* друг друга ради какой-то возвышенной цели, кого-то или что-то защищать
Бентежить в сентенції Гурджієва (і взагалі астрологів), коли кажуть Мєркурій во втором доме ситуація така-то, планети розташовані так-то, але чому саме воюють ці конкретні країни, а не якісь інші і не взагалі усі? :незрозумію:
Виходить, планети чомусь діють не однаково на різні країни. "Де тонко, там і рветься"?
Якщо є якісь нерозв"язані питання, ті країни і відгукуються на "планетний поклик", мабуть шо так..

Бентежить в сентенції Гурджієва (і взагалі астрологів), коли кажуть Мєркурій во втором доме ситуація така-то, планети розташовані так-то, але чому саме воюють ці конкретні країни, а не якісь інші і не взагалі усі? :незрозумію:
Виходить, планети чомусь діють не однаково на різні країни. "Де тонко, там і рветься"?
Якщо є якісь нерозв"язані питання, ті країни і відгукуються на "планетний поклик", мабуть шо так..
У країн же теж є дати народження і періоди.

А чому ти мені це адресувала? Я хіба таке люблю? 🤣
Може, з моєї відповіді зник цитований пиріжок?

У пиріжці, що ти постила, був Львів і еротичний шепіт. Тож я зазначила, що у книзі це є.

Можна вважати, що я адресувала це авторці пиріжка, Меланії Дерезі. :D

А взагалі, я зазвичай свої враження від книг адресую саме тобі, і не тому, що ти теж читатимеш ці книги, а просто тому, що ти теж книголюб, як і я.

Останнє редагування:
Може, з моєї відповіді зник цитований пиріжок?

У пиріжці, що ти постила, був Львів і еротичний шепіт. Тож я зазначила, що у книзі це є.

Можна вважати, що я адресувала це авторці пиріжка, Меланії Дерезі. :D
У тему пошепки проникала еротика :венера:

У країн же теж є дати народження і періоди.
Коли є документ про утворення. Незалежна Україна. США. ФРГ. А ось Великобританія, що вважати її початком? Приєднання частини Ірландії? Тобто, останні державотворчі документи. Країни існують віками і тисячоліттями, ось як з цим бути. Наприклад, гороскоп Греції чи Єгипта фіг подививишся. Чи брати до уваги тільки результати перекроювання глобусу після якоїсь останньої війни? :rolleyes:

Коли є документ про утворення. Незалежна Україна. США. ФРГ. А ось Великобританія, що вважати її початком? Приєднання частини Ірландії? Тобто, останні державотворчі документи. Країни існують віками і тисячоліттями, ось як з цим бути. Наприклад, гороскоп Греції чи Єгипта фіг подививишся. Чи брати до уваги тільки результати перекроювання глобусу після якоїсь останньої війни? :rolleyes:
Ну сучасна Греція це державність з 1830 року. А Єгипет якась їхня мусульманська республіка. Дивитися з зародження життя нікому не треба.

Ну сучасна Греція це державність з 1830 року. А Єгипет якась їхня мусульманська республіка. Дивитися з зародження життя нікому не треба.
А для мене Єгипет - це з часів фараонів. Коли про мусульманство ще ніхто й не чув. Взагалі, маячня якась: Єгипет, з прадавнєю релігією *пантеон богів Озіріс, Ізіда, Гор, Тот і інші* - і раптом мусульмани?! :незрозумію: :-)

Щодо нікому не треба не перебільшуй. Мені, наприклад, цікаво. :)

Це не я, то Дімокс мабуть :D А я не стала відключати
Це була опція, можна було поставити галочку чи ні. Я побачила тему Дімокса про новорічні :шарики: і швидко увімкнула їх, бо люблю цю фішку ХФ :любов: Добре, що хоч щось залишилося від "старого лампового ХФ" :)

Назад
Зверху Знизу