Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
гнила лицемірна рашня
всих їх я розглядаю, як лицемірів, що роблять свій гешефт на Ютубі, щоденно обсмоктуючи війну в Україні та загибель Українців... про це їм зараз ніхто не скаже, та й після ніхто, лише Петро на тому світі винесе вирок "у Пекло за ліцемірство".... ну от, хто б зараз навіть знав би ті пики, як би не війна?

всих їх я розглядаю, як лицемірів, що роблять свій гешефт на Ютубі, щоденно обсмоктуючи війну в Україні та загибель Українців... про це їм зараз ніхто не скаже, та й після ніхто, лише Петро на тому світі винесе вирок "у Пекло за ліцемірство".... ну от, хто б зараз навіть знав би ті пики, як би не війна?
Шо ти несеш?

Навіщо дивитись якусь невідомохто з Німеччини :незнаю:
Банальна спроба розігнати свій канал на відомих більшому загалу особистостях.
я й не дивлюсь рашнянських псевдолібералів, просто навів приклад їх справжнього нутра

Вивірка :)
228038.jpg
Бачу манГуста а Дєжь гадюка?)

я й не дивлюсь рашнянських псевдолібералів, просто навів приклад їх справжнього нутра
:) Вдаєте, що не зрозуміли питання?

Добре, ще раз:
ця "рогулівна", відео що ви принесли - в Німеччині.
Хто воно таке взагалі. :незнаю:
Якась невідомо хто рогулівна з Німеччини, робить собі хайп на відомих загалу особах.

Навіщо її дивитись взагалі?

Сьогодні було дивовижне небо, блакино-рожеве, і трохи жовтого, смугами, ніби веселка. Трохи не встигла сфоткати, вже кольори змазалися. Переглянути вкладення 13210543

Останнє редагування:
:) Вдаєте, що не зрозуміли питання?

Добре, ще раз:
ця "рогулівна", відео що ви принесли - в Німеччині.
Хто воно таке взагалі. :незнаю:
Якась невідомо хто рогулівна з Німеччини, робить собі хайп на відомих загалу особах.

Навіщо її дивитись взагалі?
Таня Микитенко, авторка каналу, мешкає в Києві, нікуди не виїжджала під час повномаштабної війни . і так, як вона розбирає українофобів і рашняфілів в своїх відео, одиниці так зможуть.
так що ви в даному випадку абсолютно не проінформовані її проукраїнською просвітницькою діяльністю.
а от рашня латиніна і обдристович викриті дуже тонко і чітко

Таня Микитенко, авторка каналу, мешкає в Києві, нікуди не виїжджала під час повномаштабної війни .
Вы сами не видели что принесли.
Канал - информация: Германия.

https://www.youtube.com/c/Ragulivna/about

PS. Полистала с вашей легкой руки глубже :рл:
Лучше бы я этого не делала...
Засновниця, співвласниця, ведуча блогу й телепроєкту «ragu.li», де критикує агресивний несмак українських та іноземних публічних осіб, зокрема політиків та співачок.
2011 року 50 % проєкту придбав Володимир Петров
Володимир Володимирович Петров (нар. 20 листопада 1977, Дніпро) —
чорний політтехнолог, продюсер, блогер, кандидат на посаду Президента України 2019 року.
Між несмак та політтехнології - прірва.

Останнє редагування:
Латиніна це сказала з гірким сарказмом. Але ж неможливо в усній формі цей сарказм позначити в лапках. Розумні люди відчувають сарказм без зайвих пояснень.

А жінка з провокаційним ніком Рагуліна, навіть на обличчі має ознаки психічної хвороби. Викривлений рот, істерічні нотки в голосі, тощо.
Арестович дуже розумна людина. Дивилась його канал задовго до початку війни. Він багато цікавого розповідає про психологію, релігію, філософію. Мені здається, що його навмисний нарцісизм - це його така фішка, стьоб, специфічне відчуття гумору.

Вы сами не видели что принесли.
Канал - информация: Германия.

https://www.youtube.com/c/Ragulivna/about

PS. Полистала с вашей легкой руки глубже :рл:
Лучше бы я этого не делала...

Між несмак та політтехнології - прірва.
ви якось дивно полистали, реально.. така реакція..

Латиніна це сказала з гірким сарказмом. Але ж неможливо в усній формі цей сарказм позначити в лапках. Розумні люди відчувають сарказм без зайвих пояснень.

А жінка з провокаційним ніком Рагуліна, навіть на обличчі має ознаки психічної хвороби. Викривлений рот, істерічні нотки в голосі, тощо.
Арестович дуже розумна людина. Дивилась його канал задовго до початку війни. Він багато цікавого розповідає про психологію, релігію, філософію. Мені здається, що його навмисний нарцісизм - це його така фішка, стьоб, специфічне відчуття гумору.
.. покажіть своє обличчя, свій рот, ми оціним психічний стан :)

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу