Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вчора трохи про це говорили. Пропонуйте свої варіанти, цей ще не обов'язково остаточнийДзеркалля уже? А що там ЗА - уже не актуально?
Еге ж, туман сьогодні страшенний, вже обід, а він і досі плаває..У нас тумані. Приватний сектор внизу зник. Тільки труби домівок стирчать, як шиї ***-нескіх чудовиськ![]()
Туман ще з вечора висить.У нас тумані. Приватний сектор внизу зник. Тільки труби домівок стирчать, як шиї ***-нескіх чудовиськ![]()
Вчора. Просто змінила мову в першому пості і якось назва тоді взагалі дурнуватий вигляд має, тож і її теж. Якщо ніхто не запропонує цікавішу, то ця й залишитьсяДобриДень, дзеркальці)
Доречі, коли відбулося перейменування?!
Зрозуміла.Вчора. Просто змінила мову в першому пості і якось назва тоді взагалі дурнуватий вигляд має, тож і її теж. Якщо ніхто не запропонує цікавішу, то ця й залишиться
![]()
Хотілося щось більш коротке, бо довго його писати в розмові 🤣Зрозуміла.
Країна чудес не підходить? Чудернадство?!
Йой, тоді складно вигадатиХотілося щось більш коротке, бо довго його писати в розмові 🤣
добра новина..Господи, дякую тобі! Також Паша написав українською
Так а шо ви всі морозилися, як привезені?![]()
та ми ж були За Дзеркальці?Вчора. Просто змінила мову в першому посту і якось назвала тоді взагалі дурнуватий вигляд має, тож і її теж. Якщо ніхто не запропонує цікаву, то ця й залишиться
![]()
як справи?Дзеркалля вже? А що там ЗА - вже не актуально?
Привіт! А я це в тебе вийшло "також Паша" замість "навіть Паша"?добра новина..
Вітаю шановні, доброзичливі балакуни..
![]()
То на цілих два склади довше писати, і ще мені не подобається там "зад"та ми ж були За Дзеркальці?(тому й пропоную За Дзеркалля)
![]()
Я спочатку побачила кинути сумні шкарпетки, а тільки потім вичавлені туби фарбидобра новина..
Вітаю шановні, доброзичливі балакуни..
![]()
А що тут пропонувати? Я його інакше як Задзеркалля ніколи не іменував.Вчора трохи про це говорили. Пропонуйте свої варіанти, цей ще не обов'язково остаточний![]()