Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:love:

(Жити в Харкові group)

313107801_1493505911125602_8389572862875985889_n.jpg

А фб прогнив наскрізь, із своїм захистом нещасних руцьких, яких ображають українці.
Так! :рл: Фейсбуку пофіг, вас вбивають чи ви вбиваєте, аби все тихесенько було.
Є велика потреба в якійсь адекватній і зручній соцмережі.
*Вечір спогадів* :) давним-давно, здається, минулої п"ятниці...
12 років тому пішли ми з групою товаришів шукати форум, де нема саме такої модерації, як в ФБ: кривдити проукраїнських та захищати проросійських. Знайшли спочатку один - все було деякий час норм, а потім адмін з"їхав з котушок. (в буквальному сенсі). Знайшли другий - теж саме, але не в буквальному сенсі, - став на бік пророс. Термін придатності був в обох випадках десь півтора року. :незрозумію:
Для чого я все це? - просто так, вечір спогадів жеж :-)

**
ФБ хоча б не пише сам і не коментує дописи, його можна обдурити за допомогою знаків **#@ :ги: Тож він пока що єдина більш-менш зручна соцмережа. В телеграмі можна створювати групи, але це дуже незручно і добре підходить тільки для чату.

Взагалі-то, проблема одна: як умовити усіх кудись переїхати. :)

Так! :рл: Фейсбуку пофіг, вас вбивають чи ви вбиваєте, аби все тихесенько було.

*Вечір спогадів* :) давним-давно, здається, минулої п"ятниці...
12 років тому пішли ми з групою товаришів шукати форум, де нема саме такої модерації, як в ФБ: кривдити проукраїнських та захищати проросійських. Знайшли спочатку один - все було деякий час норм, а потім адмін з"їхав з котушок. (в буквальному сенсі). Знайшли другий - теж саме, але не в буквальному сенсі, - став на бік пророс. Термін придатності був в обох випадках десь півтора року. :незрозумію:
Для чого я все це? - просто так, вечір спогадів жеж :-)

**
ФБ хоча б не пише сам і не коментує дописи, його можна обдурити за допомогою знаків **#@ :ги: Тож він пока що єдина більш-менш зручна соцмережа. В телеграмі можна створювати групи, але це дуже незручно і добре підходить тільки для чату.

Взагалі-то, проблема одна: як умовити усіх кудись переїхати. :)
За допомогою знаків можна обдурити, якщо тільки на твій допис не настучали, і його не перевірили вручну. Он цілі групи закривають.
Конкурс сьогодні безпрецедентний! 160 коментів! От думаю - чи справді зробити тиждень флешмобів... Там рядків безліч!

В мене з'явилася ідея зробити флешмоб за Праттчетом, у нас в групі виявилися шанувальники :) це має бути дуже цікаво :)

поняв) Котэ своих девать не куДа.
пойдет тоди пухнастый Блукати
семья у вас огромная) куда мне бомжу)

лежить вампір у пінній ванні
і думку думає про те
як у солохи прокусить де
кольте
© колюх

вампір ховався тихо в жито
збігав подали від людей
тому що люди показились
суцільний жах цей хелловін
:D

вампір ховався тихо в жито
збігав подали від людей
тому що люди показились
суцільний жах цей хелловін
:D
Запощу в групі, з твого дозволу.
До речі, я створила групу з віршами - усіма підряд і без прискіпувань модерів :)

Запощу в групі, з твого дозволу.
До речі, я створила групу з віршами - усіма підряд і без прискіпувань модерів :)
:браво: Дуже класно. Не думала, що ти так швидко це зробиш :квіточка:

До речі, дівчата, щодо нової можливості написати у репу. Там написано "Можна надіслати репутацію анонімно. Якщо вставлено цей флажок, тільки співробітники зможуть бачити, хто написав цю репутацію". Тобто, її скоріш за все бачать усі, і лише не видно, хто відправив :іржач: Але по стилю і так зрозуміло, хто :)

Я бачу репу Лени, написану Іронії. Лена та Іра, ти бачите репу, що я написала Тірхен?

Останнє редагування:
PS до понеділка у нас відключень немає. Із понеділка є графік, по три години.
Колись сиділи кожен вечір зі свічкою, місяця зо два. А у сусідів навпроти - весь будинок світиться. :диявол: :D (різні мережі). З любов"ю до ближнього було складно :)

Назад
Зверху Знизу