Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Є справи, яки потребують темрявиЯк справи зі світлом?
Так!А фб прогнив наскрізь, із своїм захистом нещасних руцьких, яких ображають українці.
*Вечір спогадів*Є велика потреба в якійсь адекватній і зручній соцмережі.
От же хто не потребує світла взагалі!:кот: :кот:
То так, їдять за будь-якого освітленняОт же хто не потребує світла взагалі!(нас і так непогано годують)
Вчора і сьогодні не вимикали. Але я готова до найгіршого сценарію. Не дай бог.Як справи зі світлом?
Ага, в деяких на салтівці....Є справи, яки потребують темряви![]()
За допомогою знаків можна обдурити, якщо тільки на твій допис не настучали, і його не перевірили вручну. Он цілі групи закривають.Так!Фейсбуку пофіг, вас вбивають чи ви вбиваєте, аби все тихесенько було.
*Вечір спогадів*давним-давно, здається, минулої п"ятниці...
12 років тому пішли ми з групою товаришів шукати форум, де нема саме такої модерації, як в ФБ: кривдити проукраїнських та захищати проросійських. Знайшли спочатку один - все було деякий час норм, а потім адмін з"їхав з котушок. (в буквальному сенсі). Знайшли другий - теж саме, але не в буквальному сенсі, - став на бік пророс. Термін придатності був в обох випадках десь півтора року.
Для чого я все це? - просто так, вечір спогадів жеж
**
ФБ хоча б не пише сам і не коментує дописи, його можна обдурити за допомогою знаків **#@Тож він пока що єдина більш-менш зручна соцмережа. В телеграмі можна створювати групи, але це дуже незручно і добре підходить тільки для чату.
Взагалі-то, проблема одна: як умовити усіх кудись переїхати.![]()
Авжеж, зробитиКонкурс сьогодні безпрецедентний! 160 коментів! От думаю - чи справді зробити тиждень флешмобів... Там рядків безліч!
По 6 годин на день?Є справи, яки потребують темряви![]()
Іноді людина має час та бажанняПо 6 годин на день?
Важливе уточнення: запланованих відключень немає.PS до понеділка у нас відключень немає.
Запощу в групі, з твого дозволу.вампір ховався тихо в жито
збігав подали від людей
тому що люди показились
суцільний жах цей хелловін
![]()
Запощу в групі, з твого дозволу.
До речі, я створила групу з віршами - усіма підряд і без прискіпувань модерів![]()
Колись сиділи кожен вечір зі свічкою, місяця зо два. А у сусідів навпроти - весь будинок світиться.PS до понеділка у нас відключень немає. Із понеділка є графік, по три години.