Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ех, Паша, якби ж ти міг писати якісні пиріжки українською... З твоїми висловами це були б шедеври. Може нам скооперуватися? Ти придумуєш жарт у прозі, а я роблю з нього вірш?
якщо ви пам'ятаєте коли мовчать музи :збентежений:

oops
це не глюк форума
це в мене глюк

oops
це не глюк форума
це в мене глюк
у паши музи мовчазние
І глюк із форума проліз
але це пашу не засмутить
він бачив і не те в житті
:D

Останнє редагування:
Бісять ці недолугі.
Дуже цікаво, а що б він сказав, якби ****а націлилася на угорщину?
:угу: Такий приклад був би найдоцільнішим. Але М.Дочинець письменник, йому важливо, щоб метафора була красива, емоційна..
Ось в політичних батлах неодмінно сказали б про Угорщину - швидкий нокаут опонента :)

Наприкінці кожного року постила оце, кепкуючи, насамперед, з своєї лінивої вдачі.
А цього року з переляку виконала аж 5 пунктів з 8.

Переглянути вкладення 13207820
А якщо тобі і не треба було нові відносини і кидати палити? :) То 5 з 6-ти? взагалі круто :вітаю:

:кава:

311472737_1480731469069713_3914900169995057904_n.jpg

(Жити у Харкові grup)

:квіточка:
блок харчування (це вони перекладають блок живлення)
шлюб виробництва
насіння семенченко
відкритий сирцевий код

з переляку ще 3-4 сентенції забув
як воно вже настохєрєло
а хто пам'ятає більше схожих перлин? напишіть, будласка

Гадаєш, що коли закінчиться війна, зможеш писати якісні порошки? Я мала на увазі, що це мають бути саме вірші за усіма правилами. Он Мася прийшла до нас, а тепер мучиться, бо вимоги ))

А знаєте, погортала я стрічку групи, подивилися ніби поглядом зі сторони, і дійшла висновку, що таки непоганий у нас рівень. Просто я зараз дуже прискіплива, навчили ж модери нюансам, то коли перевіряю вірші на розгляді, подобається десь один з десяти. Я навіть свої вже не всі пощу, бо розумію, що слабенькі. Тож здавалося, що це загальний рівень групи. А зараз так подивилися - у нас добрий рівень. Не найвищий, але твердий середній - ну, якщо загалом оцінювати.

Останнє редагування:
Гадаєш, що коли закінчиться війна, зможеш писати якісні порошки? Я мала на увазі, що це мають бути саме вірші за усіма правилами.
наразі це - навряд, бо регулярні ритми мені років від 18 не цікаві

але ж вштирити може будь-якої миті :rolleyes:

Останнє редагування:
Особливо добре, коли вночі. Лежиш собі, очима клипаешь, а в мозку рими та картинки, наче кліп, а з ранку весь музою стомлений :D :кава:
А я сьогодні до 4-ї ночі продумувала дизайн картинки для віршів :D
Ну, зайшла я з компа і все одно не бачу моживості додати у попередній пост ще одну відповідь з цитуванням. чи хтось знає як скопіювати пост весь повністю?

... не бачу моживості додати у попередній пост ще одну відповідь з цитуванням. чи
хтось знає як скопіювати пост весь повністю?
Цитируете и копируете все, что вам нужно, потом выключить режим ВВ-кодов на верхней панели в окошке ответа
а дальше - то же самое, как было раньше, потом копируете полученное полностью и добавляете через редактирование в нужный вам пост
Ниже сейчас покажу, как ваш этот пост повторяется полностью :
E.N сказав(ла):
Особливо добре, коли вночі. Лежиш собі, очима клипаешь, а в мозку рими та картинки, наче кліп, а з ранку весь музою стомлений :D :кава:
А я сьогодні до 4-ї ночі продумувала дизайн картинки для віршів :D
Ну, зайшла я з компа і все одно не бачу моживості додати у попередній пост ще одну відповідь з цитуванням. чи хтось знає як скопіювати пост весь повністю?
Неудобно, но в принципе сделать можно, если сильно надо.

PS. За ноутом, конечно, с тела такое сделать затруднительно.

Назад
Зверху Знизу