Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Любой каприз Капризуля. )))ах...точно..
хоть один чоловик, гідний!!!![]()
:хник:
Вперше перше вересня без білої сорочки і квітів
Я навіть щоденника ще не купила.
Треба збиратись докупи і організовувати навчання дитини.
Хочеться айстр....
Любой каприз Капризуля. )))
І, сподіваюся, показатися вчительці тільки дистанційно?Наших вчителька попросила вдягти білий верх.
Трохи моротошно.Це ми в очікуванні коли вийде на зв'язок наша школа![]()
Трохи моротошно.Чи навіть не трохи.. А що це взагалі? Схоже на солодощі до Хеловіна.
Нагадала!Сухий сніданок![]()
Якщо не дикі, можна розізлити домашніхМожливо, дикі
А ще тієї осені було відчуття завершення якогось етапу та передчуття змін. Цікаво, у кого ще було. При цьому я не читала жодних лячних політичних прогнозів - саме по собі було.Это ж теперь небось защемят китайских певцов и актеров которые снимались в китайском фэнтези с легкими намеками на геев
Типа этого![]()
Вчора з нагоди закінчення серпня згадувала, що робила у серпні рік тому: читала цю книгуМужньо продираючись крізь нагромадження китайських імен.
А ще тієї осені було відчуття завершення якогось етапу та передчуття змін. Цікаво, у кого ще було. При цьому я не читала жодних лячних політичних прогнозів - саме по собі було.
я втратила нитку розмови..
![]()
щось мені підказує, що це для повноти картинки..![]()
В мене осінь була важка. Втім, як і літо. Я купувала житло, а потім ремонтувала, ще потім, тобто одночасно з ремонтом, хворіла на ковід. Ого, тож в мене вже цілий рік нервовий стан в організмі![]()
Нагадала!Я ж хотіла на деякий час повернутися до таких сніданків, "американська мрія"
Пластивці/різноманітні вироби з молоком
. Колись таке їла, поки не перейшла на мюслі (з йогуртом).
Не переймайся, моє сонечко, моя кицька теж така, ще й на руках не хоче сидіти. Ми, задзеркальці, тебе любимо
О!![]()
![]()