Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Але ж є хоч щось і добре? Коли б ти ще пожила у милому маленькому містечку на західній? із заїздом до Польщі :rolleyes: :клас:
Так, розумію, хотілося б подорожувати за інших обставин..
:клас: великий, стрррашний!

У нас був підручник з мікробіології. Там були прізвища : Великий, Дикий, Страшний.
:браво:

Вот и представь как такое читать

Але ж є хоч щось і добре? Коли б ти ще пожила у милому маленькому містечку на західній? із заїздом до Польщі :rolleyes: :клас:

Мрії деякі здійснилися. хто хотів подорожувати , хто хотів не працювати і щоб їм платили, хто хотів кудись , тобто бажав поїхати в якесь місто, то поїхали, Ось так Всесвіт всіх направив куди слід

Купую білети на Харків. :)

80008f35816529a39b5c.webp

Это соседи занимаются разведением и дрессировкой зенненхундов,
как-то Фьям узнала такой факт в переписке, предложила объявить об этом - дружить зенненхундами :ги: а я думаю да какого хрена, они только недавно пояились, решил промолчать.
Но вот, "недавно" закончиЛОСЬ, 25 лет "совершенно секретно" ггг срок истек
если што - они прошлой осенью на выставке призов понабирали

на фото - Фрея :кручусь:

А я думала шо єто твой Цобак

З якою метою, нещодавно ж була? :) Тобі ж ще до Польщі їхати треба, встигнеш?

З якою метою люди кожен вечір додому повертаються з роботи?) Додому і до родини.
Я не кайфую ні від статусу ВПО ні від "подорожей".
І та Польща не вразила ніяк. В Україні краще.
То на вересень плани)
23 у мене новий цикл зустрічей зі стоматологом починається. Куди ж я поїду.

Кава брейк.

IMG-20220816-125629.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N

А я думала шо єто твой Цобак
мы до сентября прошлого года даже не знали об их существовании, вернее не интересовались.
оказаЛОСЬ очень интеллектуальные собаки, в связи с чем непонятно, с каких пирогов во всем мире фОрсят овчарок как самых умных :незнаю:

мы до сентября прошлого года даже не знали об их существовании, вернее не интересовались.
оказаЛОСЬ очень интеллектуальные собаки, в связи с чем непонятно, с каких пирогов во всем мире фОрсят овчарок как самых умных :незнаю:

Пес хоче майонез, а кіт хоче бутербрід.

і фундук пластівцями йде.
а він ще буває білй і темний. Не знаю, что в темному, але в білому є смак апельсину

:)

Мої улюблені тістечка, Тірамісу, Празький ат горіховий, а ще кава з молоком та корицею :кручусь: та чорна кафа без цукру

8745223dfdc733e3080.webp

Пішла ставить каву :) :кава:

Тому що, ці теж вівчарки :-)
Але кращі за німецьких, якщо потрібен не сторож, а компаньйон.

Тому що, ці теж вівчарки :-)
Але кращі за німецьких, якщо потрібен не сторож, а компаньйон.

не ну я неправильно выразился
в топах постоянно немецкие и колли

І та Польща не вразила ніяк. В Україні краще.

Та ладно! Дуже милі чистенькі містечка/села, ідеальні асфальтовані дороги, привітні люди... контраст після перетину кордону дуже помітний...і не на нашу користь, нажаль:( з чим погоджусь, так це з тим, що медицина там мрак в порівнянні з нашою - довго, дорого, незрозуміло.. з простенькою проблемою тижнями не попасти :рл:

що медицина там мрак в порівнянні з нашою - довго, дорого, незрозуміло.. з простенькою проблемою тижнями не попасти :рл:
Дивно, мені двоэ людей незнайомі один з одним говорили що в Польші ліпше лікувати рак ніж в Україні.

Назад
Зверху Знизу