Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

а тістечко всі полюбляють ?
f394b07b192bd583a6c89b79.webp

хтось впізнає назву?

Я дуже люблю ) Схоже на горіховий тортик )

Знайшли динозавра :)

IMG-20220815-192821-1.webp

Ми з Нельсом саджаэмо красоту... незважаючи ні на що

:клас:
Я сьогодні подумала, що вже півроку нічого не пекла, не запікала. Нічого не витворяю, тільки найпростіше, бо не моя кухня і дім не мій, нема бажання.

Ми з Нельсом саджаэмо красоту... незважаючи ні на що

80008f35816529a39b5c.webp

Это соседи занимаются разведением и дрессировкой зенненхундов,
как-то Фьям узнала такой факт в переписке, предложила объявить об этом - дружить зенненхундами :ги: а я думаю да какого хрена, они только недавно пояились, решил промолчать.
Но вот, "недавно" закончиЛОСЬ, 25 лет "совершенно секретно" ггг срок истек
если што - они прошлой осенью на выставке призов понабирали

на фото - Фрея :кручусь:

Это соседи занимаются разведением и дрессировкой зенненхундов,
как-то Фьям узнала такой факт в переписке, предложила объявить об этом - дружить зенненхундами :ги: а я думаю да какого хрена, они только недавно пояились, решил промолчать.
Но вот, "недавно" закончиЛОСЬ, 25 лет "совершенно секретно" ггг срок истек
если што - они прошлой осенью на выставке призов понабирали

на фото - Фрея :кручусь:

Здогадуюсь, що за собані.
На тій виставці був один красень

Це є торт "Екстези" (це я так бачу) або в оригіналі назва Екстерхазі:браво:
Раджу скуштувати

Обов*язково шкуштую :), як тільки выберусь зі своїх проблем

Я майже вгадав цей "Торт Естергазі складається з п'яти-шести коржів "Докуаз", випечених зі збитої білкової маси з перемолотим мигдалем. Також є інтерпретації з фундуком або волоським горіхом. Між коржами промащують крем Муслін — крем Патіс'єр з додаванням масла. У складі крему коньяк або вишнева вода. Зверху торт покривають фонданом — цукровою глазурью (також зустрічається білий шоколад), поверх шоколадом наносять малюнок, типовий для тортів Естергазі, у вигляді сітки чи павутини. Бока торту прикрашають мигдалевими пелюстками"

Це є торт "Екстези" (це я так бачу) або в оригіналі назва Екстерхазі:браво:
Раджу скуштувати

Обов*язково шкуштую :), як тільки выберусь зі своїх проблем

Я майже вгадав цей "Торт Естергазі складається з п'яти-шести коржів "Докуаз", випечених зі збитої білкової маси з перемолотим мигдалем. Також є інтерпретації з фундуком або волоським горіхом. Між коржами промащують крем Муслін — крем Патіс'єр з додаванням масла. У складі крему коньяк або вишнева вода. Зверху торт покривають фонданом — цукровою глазурью (також зустрічається білий шоколад), поверх шоколадом наносять малюнок, типовий для тортів Естергазі, у вигляді сітки чи павутини. Бока торту прикрашають мигдалевими пелюстками"
і фундук пластівцями йде.
а він ще буває білй і темний. Не знаю, что в темному, але в білому є смак апельсину

про шчо йде мова кольорова? дивлячись з різного ракурсу точки зору

Я сьогодні подумала, що вже півроку нічого не пекла, не запікала. Нічого не витворяю, тільки найпростіше, бо не моя кухня і дім не мій, нема бажання.
Але ж є хоч щось і добре? Коли б ти ще пожила у милому маленькому містечку на західній? із заїздом до Польщі :rolleyes: :клас:
Так, розумію, хотілося б подорожувати за інших обставин..
Знайшли динозавра :)
:клас: великий, стрррашний!

Назад
Зверху Знизу