Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Взаимно, братка, всегда рад тебе. Серийник хороший)я как понял ты не служил
если есть возможность то по мишеням пристреляй автомат это твой брат
здравствуй бро рад читать
эт отличноПопадают отлично,
я умудрился еще в школе пару раз пострелять помимо армиизнакомый, который полтора года лямку тянул - за всё время ни разу не выстрелил.
девяностые
та неРеально, натаскивают как спецуру какую-то - целыми днями в брониках
эт самое главное и ноги береги

Якось працювала у відділі реєстрації підприємців і мала справу з багатьма паспортами. Запам'яталося: "Алёнка Петровна".Батьки приколісти.
Мабуть, думали, що донечка на все життя залишиться малесенькою рум'яною дівчинкою з обгортки шоколадки![]()

дай вгадаю
ти Маричка-Маша![]()
мене більше цікавить хто ти 
У людей в садочках бачу нову для себе рослину. Вона з мене ростом і красива!!!
її квіточка по центру
Доброго вечора
Віршик) не мій
Дуже на конвалiю схоже, якби ти не написала, що великаУ людей в садочках бачу нову для себе рослину. Вона з мене ростом і красива
![]()

Дуже на конвалiю схоже, якби ти не написала, що велика
Батарейка уходит в анабиоз. Мне, наверное, тоже пора. Спокойной ночи. Всё нормально будет.

я клонмене більше цікавить хто ти

Я це бачуВидео в 6 секунд не могу организовать уже часа три. Шо за трешак?

Дивитесь усiм колективом i дружно регочете. Як би не знала, де ти, подумала б, що ти в своему "звичному станi"
Очi -

Вважаю, що не треба називати людину так, як їй не до вподоби. Питання не в тому українською це чи ні, а щоб у людини не було відрази, коли до неї звертаються. Це вже не мовне питання, а людське![]()
Маю думку що є винятки . Наприклад Путіна краще називати ***ло, а не Володимир