Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

Я згодна. А мій нік тут не годиться? чи треба інший?

Будь-який. Візьмемо твій цей :)
Оскільки про картинку ти не здогадалася, то я скажу, що це з твого профілю ))))

Але ж це не виключає що йому подобається російське ім'я, українське не подобається.

Не виключає, якщо йдеться про абстрактну людину. Але мені відповіли на запитання як називати. Тож так в роблю :)
Мені ім'я Олена теж не до вподоби. Як і Лена українською. Але то справа особистого смаку :)

Дивно. :незнаю:
Олена, Хелена, Гелена, Єлена. По-моєму як кажуть пардон французькою один хрін.

Ну, є імена які до вподоби за звучанням, а якісь ні. От якщо взяти моє ім'я, то (зараз буду говорити про рос варіант), то Іріна подобається більше, ніж Іра. Бо р ричить. І у першому варіанті воно обліплене двома і, що трохи пом'якшує. А Іра - то таке конкретне, Іра - і все тут, і ніяких компромісів :іржач:
З перечисленого тобою Хелена подобається найбільше :) Але не в якості звернення до нашої E.N

не зліть мене це небезпечно
бо тут один в обід сказав
твій борщ на спадщину не тягне
на вечір лаптем сьорбав щі

©ninon

І тобі сил і натхнення.
Ти ще вдома, чи вже на навчаннях?
Две недели как уже.
Фьяма, кормят норм, я дома так не хавал. Только всегда хочется жрать. Вчера отстрелялись, наконец. Поразил все 3 ростовые мишени (от 100 до 300 м) очередями по 2 патрона. Прикольно, когда бах-бах и через секунду дзынь-дзынь. Каждый за три дня настрелял рожка 4 - и очередями, и одиночными, и сидя, и лёжа, и стоя. Только разве шо в прыжке не стреляли ещё. На полигон в бронике - 12 кг, калаш около 4-х, берцы 3. 2 км по песку со всем этим добром по жаре туда и обратно (ходили так туда-сюда два раза в день). После возвращения в казармы с полигона - обязательная чистка оружия. То ещё удовольствие. Но разбирается-собирается калаш голыми руками. У нас вообще новьё - 90-го года автоматы, из которых никто не стрелял (кроме заводской пристрелки). Дальше полевая медицина, рытье окопов в брониках, поездки на броне и стрельба с рпг. Короче, интересно. Бабла вваливают много в обучение. Поэтому домой просто так уже не отпустят)))
Через неделю возвращаемся с полевых условий и впереди месяц теории. На кого обучают - не могу сказать. После прилётов в Десну и Житомир по учебкам лучше этого не писать нигде. Потом снова 2 недели стрельб. Что будет дальше - хз. Может быть и так, что с напряжением обстановки на фронте обучение сократят и всех кинут на передок, как пехоту. Будем посмотреть. Но могу сказать одно - из нашего взвода никто этим не заморачивается.

Две недели как уже.
Фьяма, кормят норм, я дома так не хавал. Только всегда хочется жрать. Вчера отстрелялись, наконец. Поразил все 3 ростовые мишени (от 100 до 300 м) очередями по 2 патрона. Прикольно, когда бах-бах и через секунду дзынь-дзынь. Каждый за три дня настрелял рожка 4 - и очередями, и одиночными, и сидя, и лёжа, и стоя. Только разве шо в прыжке не стреляли ещё. На полигон в бронике - 12 кг, калаш около 4-х, берцы 3. 2 км по песку со всем этим добром по жаре туда и обратно (ходили так туда-сюда два раза в день). После возвращения в казармы с полигона - обязательная чистка оружия. То ещё удовольствие. Но разбирается-собирается калаш голыми руками. У нас вообще новьё - 90-го года автоматы, из которых никто не стрелял (кроме заводской пристрелки). Дальше полевая медицина, рытье окопов в брониках, поездки на броне и стрельба с рпг. Короче, интересно. Бабла вваливают много в обучение. Поэтому домой просто так уже не отпустят)))
Через неделю возвращаемся с полевых условий и впереди месяц теории. На кого обучают - не могу сказать. После прилётов в Десну и Житомир по учебкам лучше этого не писать нигде. Потом снова 2 недели стрельб. Что будет дальше - хз. Может быть и так, что с напряжением обстановки на фронте обучение сократят и всех кинут на передок, как пехоту. Будем посмотреть. Но могу сказать одно - из нашего взвода никто этим не заморачивается.

Ну, ти хоч заходь до нас по можливості. Будемо чекати на тебе, і щоб все було добре.

Две недели как уже.
общался с ребятами у нас в ха, говорит выдали рпк и усиленный бк, и в первую ночь была команда патрон в патронник, говорит 63 года рпк, патрон потом полдня выбилави вдоем из ствола, сейчас у него ак74, его ровесник 81года, блестит как у кота...

Мені якась інша відповідка (чи як це сказати? ) нещодавно сподобалася. Не пам'ятаю вже, то на чийсь інший вірш.
Багато учасників несподівано радують :D

у них нема борщу тому що
юнеско вирішило так
це наша спадщина культурна
а хто не згоден той козел
:браво: :вітаю:

Две недели как уже.
:клас: У мене щодо тебе добрі передчуття, дай боже, щоб усе так і було. :пиво:

:-)
d2a837334a8cdb69.webp

общался с ребятами у нас в ха, говорит выдали рпк и усиленный бк, и в первую ночь была команда патрон в патронник, говорит 63 года рпк, патрон потом полдня выбилави вдоем из ствола, сейчас у него ак74, его ровесник 81года, блестит как у кота...
Норм)

:клас: У мене щодо тебе добрі передчуття, дай боже, щоб усе так і було. :пиво:
На всё воля Господа. Что будет, то и будет.
Живу в моменте. Завтра думали денёк профилонить, но нет ****** - в брониках рыть траншеи. Но это завтра. А щас душик, кофеек, чай заварил. Все в телефонах, отдыхаем)

Ну, є імена які до вподоби за звучанням, а якісь ні. От якщо взяти моє ім'я, то (зараз буду говорити про рос варіант), то Іріна подобається більше, ніж Іра. Бо р ричить. І у першому варіанті воно обліплене двома і, що трохи пом'якшує. А Іра - то таке конкретне, Іра - і все тут, і ніяких компромісів
Точно! ррр! :D
Іріна - м"яке і дещо мінорне. Ірина - більш енергійне.

Мені ім'я Олена теж не до вподоби. Як і Лена українською.
Якось працювала у відділі реєстрації підприємців і мала справу з багатьма паспортами. Запам'яталося: "Алёнка Петровна". :іржач: Батьки приколісти.
Мабуть, думали, що донечка на все життя залишиться малесенькою рум'яною дівчинкою з обгортки шоколадки :)

Розкладки на клавi?
так:(

В мене теж не на усiх девайсах. Копiюю потрiбнi лiтери у чиїхось текстах, ось так заморочуюся
це дуже не зручно та й треба маты натхненняя та час:(

В мене гирше - нимецька клава, чужий ноут, слипий метод друку не врятовуе и кожен раз дратуе милкими невидповидностями
спробувала копiювати - дуже довго
це капець:(
Вважаю, що не треба називати людину так, як їй не до вподоби. Питання не в тому українською це чи ні, а щоб у людини не було відрази, коли до неї звертаються. Це вже не мовне питання, а людське
дай вгадаю
ти Маричка-Маша:збентежений:

Но разбирается-собирается калаш голыми руками.
я как понял ты не служил:D
если есть возможность то по мишеням пристреляй автомат это твой брат
здравствуй бро рад читать

Назад
Зверху Знизу